A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Героям Небесної сотні присвячується...

Дата: 22.11.2017 11:14
Кількість переглядів: 925

До Дня Гідності  та Свободи в закладах культури Долинської сільської ради відбулися інформаційні та виховні заходи.

Фото без описуВ Долинської бібліотеці відвідувачі ознайомилися з хронологією подій на Майдані Незалежності , які відбулися за період з листопада до грудня  2013 року, переглянули фотоматеріали про події тієї зими, прочитали вірші, написані їх ровесниками і опубліковані у часописі «Журавлик». 
*Зібрані матеріали всі бажаючі можуть знайти у новоствореному куточку «Революція Гідності» у Долинській бібліотеці.

Фото без описуЦього ж дня працівники  Новозапорізького будинку культури та культури   підготували та провели  тематичну годину спілкування, присвячену Дню Гідності та Свободи під назвою: «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну». Учасники заходу згадали історичні передумови нового для українців свята, розповідали дітям про події, які увійшли в історію, як революція Гідності. Також вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання у протистояннях на Євромайдані, зокрема, згадали про Героїв Небесної Сотні наших земляків -  запоріжців Василя Сергієнка та Сергія Синенка.
Завершенням заходу стало частування присутніх смачним тортом. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
У Нижньохортицькому клубі відбулась година пам’яті для молоді  "Вільні творять майбутнє". Також створений інформаційний стенд з героями Запорізького краю Сергія Синенка та Василя Сергієнка, які боролись за свободу України.

Фото без описуФото без опису

В Новослобідській бібліотеці була проведена година мужності «України мужні сини»,  а також організована тематична  книжкова виставка.

Фото без опису

Фото без опису
В Бабурській бібліотеці був оновлений інформаційний стенд, присвячений Героям Небесної Сотні. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора