A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 05.05.2017 00:08
Кількість переглядів: 1070

Сьгодні виповнюється 30 років депутату Долинської сільської ради та директору КП "Долинське" Юрію Сергійовичу Мироненко. 

 

З цією знаменною датою його вітають виконком та депутатський корпус Долинської сільської ради, колектив КП "Долинське",  а також редакція сайту Долинської ОТГ та дружні інтернет-ресурси.

 

*Шановний Юрій Сергійович! Вітаємо Вас з ювілеєм! Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

З повагою, виконком та депутатський корпус Долинської сільської ради 

 

*Шановний Юрій Сергійович, від усього нашого колективу хочемо привітати Вас з ювілеєм! Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, здоров’я і щастя в особистому житті. Нехай Вас ніколи не перестають цінувати і поважати, а будуть лише брати приклад з такого мудрого і успішного керівника. Бажаємо Вам бадьорості і оптимізму у всіх ділових починаннях!

З повагою, колектив КП "Долинське"

 

До святкових привітань приєднується і редакція нашого сайту, а також пабліки "Альт Семенов" та "Выходные в Запорожье".

Шановний пане Юрію. Ми знаємо вас як дуже порядну і відкриту людину, доброзичливого друга і справедливого керівника! Нехай відсьогодні, на небі зявится зірка, яка освітить Вам шлях до успіху! З ювілеєм!

З повагою, редакція сайту dolynska.gromada.org.ua, пабліки "Альт Семенов" та "Выходные в Запорожье".
  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора