A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді обрано голову комісії по вдосконаленню педагогічної майстерності

Дата: 17.11.2017 07:45
Кількість переглядів: 1073

16 листопада, на базі КДНЗ " Казка" с. Розумівка відбулося вступне засідання міжшкільної методичної предметної комісії з дошкільної освіти.

Фото без описуНа засіданні були присутні директор КДНЗ "Мрія" Тімофєєва Д.С., вихователь старшої групи, вихователь - методист с. Долинське та вихователі КДНЗ "Казка" зі своїм чудовим директором Чученко Л. М. 

Фото без описуФото без описуФото без описуМетодична комісія працювала в режимі довіри один до одного, доброзичливості, творчій активності та творчому пошуку. На вступному засіданні було обрано голову методичної комісії - Зизкун Т. А., яка надала на розгляд членам ММПК план роботи на рік, ознайомила з положенням методичної роботи, правами та обов'язками членів ММПК. Були затверджені графік проведення відкритих заходів у обох садках, висвітлені напрями методичної роботи та завдання для вдосконалення педагогічної майстерності. 

Фото без описуФото без опису

Робота комісії буде спрямована на впровадження в практику роботи  педагогічних працівників теорії та методики розвитку, навчання і виховання дошкільників, а також оволодіння сучасною методологією інноваційних технологій. Комісія вирішила працювати під таким гаслом: "Ми створимо всі умови, щоб дитинство було наповнене змістовною й цікавою діяльністю, яскравими та радісними враженнями !"

Фото без описуФото без опису P.s. Тільки разом ми сила!

Автор: Тетяня Зизкун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора