A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітайте ювіляршу!

Дата: 23.11.2017 07:57
Кількість переглядів: 1159

Нещодавно працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки солодким подарунком вітали з 75 –річчям поважну мешканку села Нове Запоріжжя Лідію Іванівну Василенко. 

Фото без опису

Народилася Лідія Іванівна у 1941 року в селі Блищадь Хотинського району Чернівецької області. А 1949 року, у період переселення, разом с родиною оселилася в селі Долинське на вулиці 8 березня. Закінчила 8 класів Долинської школи. По закінченню якої одразу вийшла заміж за Василенка Івана Васильовича. Після одруження переїхала до села Новокатьощино, де працювала обліковцем на фермі. З 1962 року життя Лідії Іванівни пов’язане з селом Нове Запоріжжя. Вона довгий час працювала скотником у колгоспі «Дружба», в тепличному хозяйстві, на кухні. Має нагороду "Ударник праці". На заслужений відпочинок пішла в 1996 році, отримавши звання "Ветеран праці".

Сім’я Василенків брала активну участь культурному житті села: чоловік Іван Васильович грав на баяні, а Лідія Іванівна співала. З того часу минуло багато літ, і здоров’я вже не те, проте і досі відвідує заходи, які проводяться в Новозапорізькому будинку культури.

Фото без опису

Шановна Лідіє Іванівно! Від щирого серця вітаємо Вас з ювілеєм! Бажаємо довголіття та міцного здоров'я, підтримки та поваги рідних,  достатку та мирного неба!

 

Автор: Директор Новозапорізького БК Тетяна Самелюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора