A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Олімпійські ігри, або як малі олімпійці давали наганяй футболістам

Дата: 26.09.2017 08:16
Кількість переглядів: 1258

Нещодавно, в Долинському, на спортивному майданчику відділу освіти, молоді та спорту пройшло свято «Олімпійські ігри», яке було присвячене Всеукраїнському олімпійському уроку та Олімпійському тижню.

На свято зібрались учні 3-4х класів Розумівської та Новозапорізької шкіл, та збірні команди по футболу, а також прийняла участь футбольна збірна команда села Долинське.

Зліва направо: Олександр Іордан, Галина Данільчак, Роман Ленський, ведуча свята Ірина Саджениця, Олег Рибченко та Анна Грушко..... свято починається)))

Свято проходило в формі естафет та вікторин для учнів 3-4-х класів, та бліц-кубку з футболу серед збірних команд села Долинське та Розумівської і Новозапорізької шкіл.

Кожна з команд мала в своєму складі по 8 учасників (по 4 хлопчики та 4 дівчинки), а також свою назву та плакат на олімпійську тематику.

Орли

Козачата

Чемпіони та Дружба

Завдяки спеціалісту по спорту, та запрошених гостей: директора Запорізького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Олега Рибченко, та ведучого спеціаліста цього ж центру Володимира Бєляєва, свято пройшло яскраво, весело, та по-олімпійські жваво.

Судді Роман Ленський та Володимир Бєляєв створюють полосу перешкод в естафеті....

Наприкінці свята, команди були нагороджені грамотами від відділу освіти, молоді та спорту, а всі олімпійці – пам’ятними подарунками від гостей з  ЦФЗН «Спорт для всіх».

В кубку з футболу, також були відзначені кращі гравці команди. Кожна команда отримала по м’ячу від гостей свята.

Головний суддя – Г.В.Данільчак (начальник відділу освіти, молоді та спорту), та судді: Р.В.Ленський (спеціаліст по спорту), А.М.Грушко (вчитель фізичного виховання Новозапорізької ЗОШ), О.Г.Іордан (вчитель фізичного виховання Розумівської ЗОШ) та В.К.Бєляєв (ведучий спеціаліст ЦФЗН «Спорт для всіх») відзначили всіх спортсменів-олімпійців за чесну спортивну боротьбу, за азарт, за спортивні емоції та дитячий сміх і яскраву підтримку учнів шкіл.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Галина Данільчак

І навіть підводячи підсумки естафет та вікторин, всі команди хотіли поставити на перше місце на п’єдесталі пошани. Але, за спортивним принципом команди зайняли такі місця:

1 місце: «Орли» - учні 4-го класу Розумівської ЗОШ;

2 місце: «Козачата» - учні 4-го класу Новозапорізької ЗОШ

3 місце, за рівності очок поділили команди «Чемпіони» - учні 3-го класу Новозапорізької ЗОШ та «Дружба» - учні 3-го класу Розумівської ЗОШ.

Апофіозом свята став футбольний кубок. Футболістам давали наганяй не тільки маленькі олімпійці зі своїми вчителями, а і декілька десятків мешканців Долинського, для яких таке свято, чи не найперше на їх території.

"Манчестер", "Ювентус" та Володимир Бєляєв

Суддя змагань Володимир Бєляєв безкомпромісно відсудив всі матчі, та зафіксував такі результати:

  • «Манчестер» (Долинське) – «Ювентус» (Новозапорізька ЗОШ) – 2:1
  • Ювентус » (Новозапорізька ЗОШ) – «Дніпро-Юніор» (Розумівська ЗОШ) – 2:0
  • «Дніпро-Юніор» (РОзумівська ЗОШ) - «Манчестер» (Долинське) – 1:3

Таким чином, 1 місце зайняла команда «Манчестер» - кращій гравець Олег Бурдинович, 2-ге місце  -«Ювентус» - кращій гравець Олег Лантух, 3-є місце – «Дніпро-Юніор» - кращій гравець Олександр Білик.

Роман Ленський і Олег Рибченко нагороджують кращого гравця "Манчестеру" Олега Бурдиновича

Нагородження кращого гравця "Ювентусу" Олега Лантуха

Нагородження кращого гравця "Дніпро-Юніор" Олександра Білика

За підтримку у проведені спортивного свята та чудову атмосферу, Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради висловлює вдячність гостям свята ЦФЗН «Спорт для всіх", а також юним олімпійцям та всім вболівальникам, що були присутні на святі.

Ще фото зі свята:

ЧИТАЙТЕ  ТА ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 

>>> Фоторепортаж: В Долинському пройшов фестиваль "Райдуга талантів"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора