A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли заходи щодо відзначення Дня боротьби зі СНІДом

Дата: 04.12.2017 08:23
Кількість переглядів: 934

Традиційно щороку 1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом, що швидкими темпами розповсюджується по всіх регіонах земної кулі. Сьогодні масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру і постають реальною загрозою соціально-економічного розвитку більшості країн світу. 

 Фото з сайту Union News

Тому, з метою підвищення соціальної толерантності та розширення обміну інформацією про цю пандемію, 01 грудня 2017 року працівники закладІв культури Долинської сільської ради повели інформаційні години та години спілкування з дітьми та підлітками, оформили інформаційні стенди та тематичні викладки літератури. 
Працівники Новозапорізького БК та бібліотеки провели виховну годину під назвою: "СНІД - смертельна загроза людству", на якій були присутні учні 8 класу Новозапорізької ЗОШ І – ІІІ ступенів. Під час заходу відбулося обговорення питання здорового способу життя і безпечної поведінки з метою запобігання інфікуванню ВІЛ, а також необхідність толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних та хворих на СНІД людей.

Завідуюча Новослобідською бібліотекою Кузьменко Наталія провела інформаційну бесіду на тему «Що ми знаємо про СНІД?»,  а також організувала виставку інформаційних матеріалів. 


 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора