A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

16 днів проти насильства...

Дата: 11.12.2017 08:24
Кількість переглядів: 1245

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Працівники закладів культури Долинскої сільської ради провели різноманітні заходи, метою яких було поінформувати людей різного віку, як діяти у ситуації насильства або його загрози.

Фото без опису

Працівники Нижньортицького клубу та бібліотеки  провели вуличну  акція проти насилля: "Жорстокість - не відповідь...", а також діти разом із завідуючою бібліотекою Марією Асєєвою  підготували  інформаційну довідку про проведення Всеукраїнської  акції  "16 днів проти насилля".

Фото без опису
 
Долинська сільська бібліотека взяла участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Жінки – користувачі бібліотеки дискутували на тему  гендерного насильства у сім’ї. Свої думки вони підтверджували прикладами із власного життя. Насамкінець, заповнивши анкету, мали змогу дізнатися, чи піддаються вони насильству з боку партнера протилежної статі. Для підлітків проведено виховну годину «Не мовчи, і тобі допоможуть», в ході якої читачів ознайомили з різними видами насильства і місцями, куди можна звернутися у разі прояву будь-якого із видів. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора