A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

До «Казки» завітала Осінь: Про доброту душевну, дітей-акторів та мамині сльози

Дата: 06.11.2017 08:56
Кількість переглядів: 2248

Нещодавно в дитячому садку «Казка» відбулось свято Осені.

Фото без описуУ молодшій групі пройшла театралізована вистава "Хитра лисичка" з героями-акторами: лисичка, ведмідь, білочка і зайчик. Все супроводжувалося піснями, хороводами, іграми дітей. Пані Осінь розповіла осінню казку про хитру лисичку, яка хотіла забрати всі запаси звірів і це у неї вийшло, але злякавшись мисливців їй довелося просити допомоги у дітей і звірів. По доброті душевній її все пробачили. Лиса розщедрилася і піднесла всім каравай.А Осінь всіх пригощала соковитими яблучками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ще був ранок в старшій групі "Осінь в лісі". Тут брали участь діти-актори: місяці, дідько (леший – рос.), вітерець. Дівчатка Калинки виконали чудовий танок з хусточками, а хлопчики, в ролі журавлів довели своїх матусь до своїм танцем. А кульмінацією свята був Хор рук п'ятирічних дівчаток-листочків, які зачарували всіх гостей і батьків. Свято супроводжувалося піснями, віршами, хороводами. Осінь обдарувала всіх яблуками, а гостей - короваєм.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Разом з батьками талановитих дітей-акторів поринули у казку осіннього лісу і присутні гості: голова Долинської сільради Богдан Федчук, заступник голови з гуманітарних питань Галина Данильчак та староста Розумівського старостинського округу Наталія Богоутдинова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора