A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Представники благодійних організацій назвали Долинську громаду - золотою жилою

Дата: 13.11.2017 09:01
Кількість переглядів: 816

На днях в Долинському сільському клубі відбулась довгоочікувана зустріч між співробітниками сільської ради та представниками благодійних організацій.

Трохи історії. Пару тижнів тому, голова Долинської сільської ради Богдан Федчук з начальниками відділів сільради та староста Розумовського старостинського округу Наталія Богоутдінова побували на семінарі, організованому керівництвом благодійної організації БФ «Карітас Україна» і БФ «Надай надію».

На першій зустрічі, працівників сільради познайомили з таким поняттям як «гранти», і їх користю для громади. Щоб дізнатися більше інформації про нові можливості для громади, і закріпити дружбу між благодійниками та Долинської ОТГ, їх запросили в гості.

Нова зустріч пройшла жваво і цікаво. Представники «Карітасу» та фонду «Надай надію» розповіли про свої можливості, а також, чим вони можуть бути корисні для Долинської громади.

Згідно слів виступаючих - Долинська ОТГ є золотою жилою: населені пункти громади освітлені та газифіковані, а також знаходяться в безпосередній близькості до обласного центру, саме цей фактор може залучити на територію громади бізнес із Запоріжжя.

Питань до виступаючих було дуже багато, але навіть після закінчення зустрічі, ще протягом довго часу, благодійники продовжували консультувати представників Долинської громади…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора