Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Зима, яка нас змінила: В громаді віддали шану подвигу Героїв Небесної сотні

Дата: 21.02.2018 09:19
Кількість переглядів: 1099

20 лютого в Україні вшановують пам'ять загиблих учасників Революції Гідності.

Фото без описуФото з сайту ua.news

Для віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, працівники Новозапорізького БК провели виховну годину під назвою: «Зима, яка нас змінила» до Дня Героїв Небесної Сотні, на якій підлітки мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення. Фото без описуВ Новозапорізькій бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Ангели Майдану», яка нагадала присутнім про героїчні події тих «чорних» днів листопада 2013 р. – лютого 2014р. По закінченню захода, усі присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без опису
У Розумівській бібліотеці відбулася година пам’яті, присвячена трагічним подіям лютого 2014 року. На жаль, такі події не відбуваються без утрат найкращих серед громадян, справжніх патріотів. Небесна сотня – це представники усіх регіонів України, різних за національністю, віком, освітою, які поклали своє життя за майбутнє нашої держави. Події революції гідності не оминули і наші серця.

Фото без описуПід час проведення заходу працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки розповіли присутнім про національних героїв та разом вшанували пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Батьківщину. Переглянули відеоролик фрагментів Революції Гідності.

Фото без описуФото без описуЩе довго-довго, з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне на Майдані. У нашій пам’яті вони залишились назавжди, бо історія одна, а вони – її частина. Слава Героям!

Автор: КЗ "Центр культури і дозвілля"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора