A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не палиш? Тримай цукерку!

Дата: 18.08.2017 09:24
Кількість переглядів: 843

В КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради є 7 бібліотечних закладів. Кожний з яких не тільки забезпечує населення літературою, а й веде різноманітну просвітницько – виховну роботу з різними категоріями населення. Саме тому завідуючі бібліотек підготували відкриті виховні та просвітницькі заходи, аби продемонструвати свої професійні навички та поділитися своїм досвідом з колегами.

Фото без описуНещодавно завідуюча Новозапорізької бібліотеки Любов Заруденська провела відкритий захід на тему «Здоровий спосіб життя» в рамках програми «Протидії наркоманії та боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів в Долинській сільській раді» для дітей віком від 7 до 11 років.  

Фото без описуОсновними завданнями було поглибити та узагальнити знання дітей про здоров’я, формувати позицію протидії шкідливим звичкам: вживання алкоголю та наркотиків, тютюнопаління.

Завідуюча бібліотекою підготували різноманітні форми роботи, а саме: діти грали в різноманітні просвітницькі ігри, обговорювали  пам’ятку «7 правил здорового способу життя»; переглядали повчальні відеоролики з теми заходу. З задоволенням діти приймали участь у рухливих іграх. Кожний з присутніх отримав буклет, в якому була розміщена корисна інформація про те, як зберегти своє здоров’я, а також отримали солодкі подаруночки.

Фото без описуПісля завершення заходу, відбулося обговорення побаченого між присутніми працівниками Новозапорізької, Долинської, Новослобідської та Нижньохортицької бібліотек, під час якого бібліотекарі могли отримати методичні матеріали з даної теми від своєї колеги, а також здобути досвід з  використання новітніх технологій під час проведення виховних та просвітницьких заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора