A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Де подарунки, Карабас? До маленьких мрійників завітали казкові герої

Дата: 04.01.2018 09:43
Кількість переглядів: 1263

До самих маленьких вихованців садочку "Мрія" прийшов Дідусь Мороз із своєю онучкою - Снігуронькою. Діти з цікавістю грали у веселі ігри та танцювали коло ялинки.


У молодшу групу «Зірочка» завітала чарівна новорічна казка «Рукавичка», герої гарно розповідали віршики, маленькі сніжиночки та лісові звірята затанцювали свій таночок. Діти із задоволенням заспівали пісню для Діда Мороза про зиму.


До групи "Капітошка" завітали чарівні герої з лісу та разом шукали подарунки від Діда Мороза. Маленькі чарівні гномики танцювали танець з дзвіночками, а дівчата-ялиноньки також показали свою майстерність у танцях. Лісові звірята розповіли віршики. 

В групі "Чомучки" відбувся новорічний ранок "Подорож до світу казок", де діти мали змогу побачити героїв казок: завітали маленькі рибки з дивовижним танцем, чарівні Ляльки, Білосніжка і Сім гномів також показали свою майстерність у танцях. Та діти не змогли отримати подарунки, які вкрав Карабас. Виконавши його умови діти отримали подаруночки від Діда Мороза та Снігуроньки. 
Наприкінці свята всі діти отримали подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки та привітання з Новим 2018 роком!!

Автор: КНДЗ "Мрія"

ВСІ ФОТО З НОВОРІЧНОГО РАНКУ В КНДЗ "МРІЯ" ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора