A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мільйон яскравих емоцій: Як мешканці громади на суперфутболі побували

Дата: 12.09.2017 09:48
Кількість переглядів: 1156

В День фізичної культури і спорту, Долинська сільська рада та управління освіти, молоді та спорту влаштували безкоштовну поїздку на футбольний матч чемпіонату України серед аматорських команд МФК «Металург» (Запоріжжя) – «Таврія –Скіф» (с.Роздол, Михайлівський район, Зап.обл.)

Фото без опису

Роман Ленський (Таврія-Скіф, №13): Оце підскочив, так підскочив:)))

Більше 70 охочих з Розумівки, Долинського та Нового Запоріжжя прибули на «Славутич –Арену» на шкільному автобусі та замовленій маршрутці. Серед футбольних фанів можно було побачити як гравців футбольної команди «Дніпро» (с.Розумівка), так і учнів шкіл громади з викладачами.

Фото без описуФото без описуГарячий на пристрасті матч, за яким спостерігали майже 7 тис. глядачів, закінчився мінімальною перемогою аграрієв з Роздолу. 

Фото без опису

Весь матч за переможців відіграв спеціаліст по спорту управління освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Роман Ленській. І зі слів очевидців, граючи на позиції лівого захисника, відіграв дуже якісно та яскраво!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

По закінченню гри , вболівальники з Долинської громади поділилися своїми враженнямим:

Фото без опису

Володимир Сергієнко (капітан Футбольной команди «Дніпро»):

«Сегодня ребятам из нашей команды "Днепр" представилась  возможность попасть на  футбольный матч МФК «Металлург» – «Таврия Скиф». Ехав на матч, мы даже не ожидали увидеть почти заполненный стадион "Славутич Арена". На запорожское дерби собралось немало болельщиков, а мы в свою очередь приехали поддержать «Таврию-Скиф», за которую играл Ленский Роман. Игра была очень динамичная, команды играли практически на уровне Премьер Лиги. Нашей команде очень понравилось, мы получили море эмоций, т.к. игра держала в напряжении нас до последней секунды матча. Очень хорошо, что на игру удалось попасть нашим школьникам, они в свою очередь увидели, что такое футбол. Для многих, сегодняшнее событие стало  неким стимулом, чтобы приехать домой и пойти поиграть футбол, вместо того, чтобы проводить время компьютером или телевизором. Все остались очень довольны и хотелось выразить благодарность всем, кто принял участие в организации нашей поездки».

Олександр Іордан ( вчитель фізичної культури Розумівської ЗОШ)

«Голова Долиньської сільської ради Федчук Богдан Михайлович, а також спеціаліст по спорту Ленський Ромав Володимирович, організували для школярів Розумівської та Новозапорізької шкіл дуже вражаючу поїздку на футбольний матч запорізького "Металургу" та михайлівської "Таврії". За що педагогічний колектив і діти Розумівської школи дуже вдячні».

Фото без опису

Франчук Анна - 8 класс (Н.Запорожье)

 «Незабутні враження від гри. Перший раз з друзями на футболі. Хочу ще і ще»

Фото без описуАлина Кузнецова (с.Долинское) справа

«Кажуть, що футбол - вид спорту не для дівчат. Але готова посперечатися, так кажуть ті, хто не був на стадіоні. Мені випала надія сходити на матч аматорської ліги, повболівати за своїх) ці емоції не передати. Атмосфера матчу, напруга за результати, настрій від такої події.

Матч "Металург" - "Таврія-Скіф" довів, що футбол і футбольний фанат- вічні. І будь це аматорське ліга, прем'єр, або матч збірної - футбол зближує, і повний стадіон - доказ тому.

Дякуємо Роману Ленському за білети, гарний настрій та атмосферу на вихідні)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора