A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Розумівській ЗОШ пройшла зустріч з волонтером та ветеранами-учасниками АТО

Дата: 29.01.2018 09:49
Кількість переглядів: 1199

26 січня, шкільна громада Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівська школа Долинської сільської ради зустрічала дорогих гостей – волонтера Ткаченко Віктора, ветеранів - учасників АТО: Ушакова Романа Борисовича та Лощенка Іллю Миколайовича. Всі зібрались на загальношкільній лінійці, щоб виразити пошану всім захисникам, які забуваючи про страх, біль, безпеку, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом, захищаючи Батьківщину.

«… Живемо ми спокійно в захищених вами містах, але так, як і ви, ще не знаємо, як далі буде. Ми навряд чи збагнемо хоч краплю із ваших тривог, ми б навряд відстояли хоча б одну ніч на блокпості. Але ми віримо молимось небу, щоб стримував Бог тих усіх, хто на нашій землі як непрохані гості», - такими словамисзвернулись учні до ветеранів.

Сьогодні десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків – патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи Україну. Сотні захисників отримали поранення в боях, перебувають у військових госпіталях. І сьогодні їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, підтримка. Тож, учні школи написали найщиріші слова подяки та підтримки у своїх листах, висвітлили свої найтепліші побажання в малюнках, які вручили гостям.

Колективи школи - працівників та учнів від усієї душі передали домашню випічку, продукти харчування (картоплю, моркву, часник, цибулю).


Низько вклоняємося, вам наші захисники, за вашу відвагу, за витримку. Нехай, оберігає вас Господь!

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора