Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Розумівській ЗОШ пройшла зустріч з волонтером та ветеранами-учасниками АТО

Дата: 29.01.2018 09:49
Кількість переглядів: 1269

26 січня, шкільна громада Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівська школа Долинської сільської ради зустрічала дорогих гостей – волонтера Ткаченко Віктора, ветеранів - учасників АТО: Ушакова Романа Борисовича та Лощенка Іллю Миколайовича. Всі зібрались на загальношкільній лінійці, щоб виразити пошану всім захисникам, які забуваючи про страх, біль, безпеку, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом, захищаючи Батьківщину.

Фото без опису«… Живемо ми спокійно в захищених вами містах, але так, як і ви, ще не знаємо, як далі буде. Ми навряд чи збагнемо хоч краплю із ваших тривог, ми б навряд відстояли хоча б одну ніч на блокпості. Але ми віримо молимось небу, щоб стримував Бог тих усіх, хто на нашій землі як непрохані гості», - такими словамисзвернулись учні до ветеранів.

Фото без описуСьогодні десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків – патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи Україну. Сотні захисників отримали поранення в боях, перебувають у військових госпіталях. І сьогодні їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, підтримка. Тож, учні школи написали найщиріші слова подяки та підтримки у своїх листах, висвітлили свої найтепліші побажання в малюнках, які вручили гостям.

Фото без описуКолективи школи - працівників та учнів від усієї душі передали домашню випічку, продукти харчування (картоплю, моркву, часник, цибулю).

Фото без опису
Низько вклоняємося, вам наші захисники, за вашу відвагу, за витримку. Нехай, оберігає вас Господь!

Фото без описуАвтор: Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора