A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Спортивний лютий: Про грамоти, медалі та інші досягнення спортсменів громади

Дата: 21.02.2018 10:32
Кількість переглядів: 1452

Останній місяць зими почався під знаком "Спорту" в Запорізькому районі.

Фото без опису

На початку лютого, в конференцзалі Запорізької РДА підвели підсумки футбольного сезону 2017. Так, почесною грамотою "За розвиток футболу" від Обласної Федерації футболу був відзначений голова  Долинської сільської ради Богдан Михайлович Федчук та подякою від Федерації футболу Запорізького району заступник голови з гуманітарних питань Галина Василівна Данільчак. Також були відзначені і наші гравці ФК"Дніпро" Олександр Попцов та Віктор Окатий, як одні з найкращих футболістів району.

Фото без опису

10 лютого в селі Мар'ївка змаганнями з міні-футболу стартувала XVII Спартакіада Запорізького района. Наші футболісти довели, що є найкращими в районі, здобувши Кубок та залікові бали до скарбнички Спартакіади!

В запеклій боротьбі були переможені:

* Володимирівка 3:2 та Відрадне 1:0 в группі,

* Біленьке 3:1 та Мар'ївка 2:0 плей-офф за І місце. 

Фото без описуА вже 17 лютого в тренажерній залі Запорізької РДА пройшли змагання другого етапу Спартакіади. Наші хлопці та дівчата і тут показали, що в нас спорт живе і буде жити!

Так в особистому заліку Валентин Шевченко та Олена Іордан здобули срібні нагороди з дартсу, а хлопці Олександр Попцов та Артем Казаченко зайняли ІІ та ІІІ місце з армреслінгу в районі. Командні місця наші спортсмени здобули з таких дисциплін: дартс-ІІ місце; настільний теніс та армреслінг-ІІІ місце; шахи-V місце.

Фото без описуВ підсумку: після п'яти видів Спартакіади, з загальною сумою-84 бали, наші спортсмени посідають ІІІ сходинку в Запорізькому районі.

Фото без опису

Фото без опису

Дартс

Фото без описуНаші спортсмени)))

Фото без описуФото без описуФото без опису

Настільний теніс(спортивна сім'я Кислих)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Армреслінг

Доречі: третій етап попередньо запланований на 17 березня знову в тренажерній залі Запорізької РДА. Та пройде в трьох дисциплінах: гірьовий спорт, шашки та перетягуванні канату. Побажаємо нашім спортсменам гарно підготуватись та вдало виступити в змаганнях!

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, в особі спеціаліста зі спорту Романа Ленського висловлює вдячність начальнику відділу Ю.В.Харченко, директору ЗЗСО Розумівська школа Т.В.Москаленко за вагомий внесок до підготовки та участі спортсменів в Спартакіаді. Окрема подяка всім нашім спортсменам, які отримають безкоштовні білети на матч Чемпіонату України з футболу серед команд ЗАРЯ(Луганськ)-ВОРСКЛА(Полтава), який відбудеться на стадіоні "СЛАВУТИЧ-АРЕНА" 25 лютого о 14.00

Автор: Спеціаліст зі спорту Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора