A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з ювілеями!

Дата: 19.02.2018 10:42
Кількість переглядів: 1100

Нещодавно, Долинська громада, в особі працівників Нижньохортицького сільського клубу та бібліотеки привітали з ювілеями поважних жителів села Нижня Хортиця: Мячіну Ольгу Максимівну - 90 років  та Бадю Івана Григоровича - 80 років.  

Теплі слова поздоровлень подарував Лисенко Юрій, який також заспівав пісню, щоб підняти святковий настрій нашим іменинникам. 

Бадя Іван Григорович народився 15.02.1938 року. Довгих 46 років свого життя присвятив нелегкій праці механізатором в колгоспі ім. Орджонікідзе. Має три нагороди: "Кавалер ордена Леніна", "Орден Червоної зірки", "Орден За  віддану працю". Іван Григорович чудовий, позитивний чоловік, не дивлячись на поважний вік, господарює по дому, та ще й вистачає сил на город. Він завжди охоче спілкується з працівниками культури, цікавиться життям нашого села. 


 
 

Мячіна Ольга Максимівна народилася 15.02.1928 року у селі Топила (Томаківський район, Дніпропетровська область). У тяжкі воєнні роки батька забрали на фронт. «Дуже важко тоді прийшлось матері» - з болем в очах згадує Ольга Максимівна. Згодом, по завершенню війни, переїхали до Запоріжжя.


 

Нелегка доля спіткала нашу, усміхнену ювілярку, вона працювала у швейпромі, потім на рибній базі, згодом у "Червоній Мозаїці", де і зустріла майбутнього чоловіка. З 1956 по 1987 рік працювала в колгоспі. Те, що вразило нас найбільше, коли молоду 25-ти річну дівчину з колгоспу відправили на 2 роки на "Запоріжсталь" робити зовсім не жіночну працю, класти довну. «Треба було по 25-ть цеглин брати за раз, та все переносити вручну» - розповідає Ольга Максимівна. Але поспілкувавшись з цією людиною, ми не почули жодного поганого слова про когось  або про тяжкі минулі роки.
У 80-х роках співала у Розумівському та Нижньохортицькому хорі, навіть зараз з радістю згадуєта трішки наспівує свої улюблені пісні «Червона калина», «Дніпро, Дніпро», «Мамина вишня», мурашки йдуть по шкірі коли її слухаєш.

Не можемо не сказати, який гарний вигляд має ця жінка. Дочка допомагає матусі доглядати за собою: фарбує та робить зачіску. 

Шановні Іване Григоровичу та Ольго Максимівно, Долинська громада щиро вітає Вас з ювілеями!

 
 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у щоденних справах, у всіх планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають, розуміють та допомагають рідні люди, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
 

 Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора