A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Казкових вакансій не буває – не ризикуй власною свободою

Дата: 01.03.2018 10:58
Кількість переглядів: 1085

На сьогоднішній день одним з найнегативніших явищ та найнебезпечніших злочинів проти особистості у сучасному суспільстві є торгівля людьми. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей.

Торгівля людьми займає друге місце у світі після торгівлі зброєю. Окрім економічних причин, які змушують шукати роботу за кордоном або в різних регіонах своєї країни, важливими факторами, які сприяють торгівлі людьми, є незнання своїх прав та відсутність повної інформації про працевлаштування. Таким чином, великого значення набуває повне й відповідальне інформування суспільства про цю серйозну проблему. Україна одна з перших в світі комплексно підійшла до вирішення проблеми торгівлі людьми. Урядом затверджено програму протидії цьому явищу, прийнято спеціальне законодавство про кримінальну відповідальність за торгівлю людьми, створено спеціалізовані підрозділи ОВС по боротьбі з цим злочином.

В рамках інформаційної компанії з питань протидії торгівлі людьми всі бажаючі можуть ознайомитись з відеороликом «Казкових вакансій не буває – не ризикуй власною свободою»:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора