A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З ювілеєм вас, Варваро Михайлівно!

Дата: 17.01.2018 11:03
Кількість переглядів: 1285

16 січня працівники Нижньохортицького  клубу та бібліотеки привітали Чіркову Варвару Михайлівну з 80-річчям. 

Фото без опису

Чіркова Варвара Михайлівна

Ця чудова жіночка народилася та виросла у селі Нижня Хортиця, закінчила Розумівську школу, по закінченню якої пропрацювала 24 роки в колхозі - мотористом, має три нагороди «Ударника праці». З дитинства захоплюється вишиванням,  а ще  - дуже смачно готує, пече пиріжечки. Варвара Михайлівна мудра матуся, улюблена бабуся та прабабуся, завжди усміхнена та привітна жінка, яка постійно  відвідує заходи у Нижньохортицькому клубі. На святкуванні Дня села отримала грамоту за дотримання правил благоустрою, незважаючи на поважний вік веде активний спосіб життя.

Фото без описуВарвара Михайлівна має трьох дітей, чотирьох онуків, та вже одного правнука. Вона виховала  гарного сина, справжнього патріота України Чіркова Якова Віталійовича,  який у 2015 році за власним бажанням пішов до лав Українського війська боронити суверенність та територіальну цілісність нашої країни в зоні проведення АТО.

Фото без опису

Привітання і солодкий подарунок від працівників Нижньохортицького клубу 

Від щирого серця вітаємо Вас, Варваро Михайлівно, з ювілеєм! Бажаємо Вам міцного здоров’я, любові та поваги рідних, сімейного благополуччя та довгих  років життя!

Автор: Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора