Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В закладах культури Долинської сільради відбулися новорічні концерти та театралізовані вистави

Дата: 03.01.2018 11:12
Кількість переглядів: 1521

Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки провели театралізоване свято "Бабя Яга. Новорічне перезавантаження", під час якого, Баба Яга вирішила стати красунею та святкувати Новий Рік з усіма. А на допомогу у цьому їй прийшли нові актуальні персонажі: стиліст, блондинка, Султан з трьома жінками, чарівні феї, та два вельмешановних депутата, несправжній Дід Мороз та Снігуронька. 

Фото без опису

На заваді у Баби Яги було багато перешкод: їй довелося розгадувати загадки, грати в ігри та співати пісні. Всі дітлахи з радістю допомогли такій незвичній мрії Яги. Дід Мороз зі Снігуронькою також віришили  потрапити до стиліста та трохи привести себе до ладу, але й тут не обійшлось без веселих конкурсів! По дорозі на свято, раптово зникли Дід Мороз і Снігуронька, але це питання вирішили на рівні Верховної Ради. На допомогу прийшли два депутати Литвененко Матвій та Войтенко Ярослав. У проведені свята брали участь діти, які не відвідують дитячій садок, учасники гуртків, діти з багатодітних сімей та діти, які знаходяться під опікою (сестри Блюм Анастасія і Аліна). Малеча отримала невеличкий презент за кращі новорічні костюми, а  також подарунки від Діда Мороза. На завершення свята Баба Яга все ж таки стала гарнюнею, а всі дітлахи отримали позитивні враження та купу солодощів!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Завідуюча Бабурською бібліотекою також підготувала для дітей та дорослих яскраве сімейне новорічне свято з конкурсами, подарунками та дитячою дискотекою.

Фото без опису

Новорічний ранок відбувся і в Долинській бібліотеці, на якому були присутні 32 дитини. Новорічна казка, подарунки та гарний настрій панували на заході.

Фото без описуФото без опису

Яскравий новорічний концерт з елементами театралізації підготували та провели працівники Високогірненського сільського клубу. Всі артисти художньої самодіяльності  були переодягнені у карнавальні костюми, виконували новорічні танцювальні композиції, а вокальний колектив «Золота молодь» вражав виконанням новорічних гумористичних пісень.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Яскраве театралізоване дійство підготували працівники Новозапорізького будинку культури, а саме: «Вечори на хуторі близь Диканьки».

Фото без описуГлядачі з захопленням  спостерігали за подіями, які відбувались на сцені, адже  артисти художньої самодіяльності  старанно готувалися  до вистави та намагалися якнайкраще передати персонажів класичного твору М. Гоголя.  Свято закінчилося привітанням Діда Мороза та Снігуроньки, а всі артисти отримали солодкі подарунки. А на згадку всі  присутні могли зробити новорічні світлини біля яскравих фото-зон.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Неперевершену новорічну казку  підготували працівники Новослобідської бібліотеки. На свято завітали казкові персонажі Баба Яга, Чорт, Кікімора,  а також Дід Мороз та Снігуронька.  Діти приймали участь у цікавих іграх та конкурсах, розповідали вірші, співали пісні. Всі отримували солодкі подарунки, а також призи за кращий новорічний костюм.

Після свята всі охочі мали змогу сфотографуватися біля креативних новорічних фото – зон.

Фото без опису

Фото без опису

А працівники  Розумівського будинку культури прийняли участь у новорічних виставах, які  відбулися у КДНЗ "Казка"

Фото без описуФото без описуПрацівники закладів культури та батьки артистів  художньої самодіяльності висловлюють щирі слова вдячності голові Долинської сільської ради Федчуку Б.М. за надані новорічні дитячі солодкі подарунки.

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора