A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Заклади освіти громади набули нового вигляду

Дата: 04.09.2017 11:30
Кількість переглядів: 1063

Керівниками навчальних закладів  разом з сільським головою Долинської сільської ради Федчуком Б.М., відділом освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, працівниками та батьківськими комітетами на місцях проведена об’ємна робота щодо якісної підготовки навчальних закладів до функціонування в новому навчальному році.

          

По Розумівській ЗОШ І-ІІІ ступенів - виконано капітальні ремонти в кабінеті сестри медичної, в класі предмету «Захист Вітчизни», у 1 класі,  в учительській кімнаті,  в гардеробній, спортивного майданчика, поточні ремонти вестибюля, в малому та великому спортзалі,   по класах (2-11 клас),  проведено  капітальний ремонт в кабінеті логопеда,   капітальний ремонт правої сторони між І та ІІ поверхом, продовжується капітальний ремонт   внутрішніх санвузлів, зроблений капітальний ремонт харчоблоку.

Придбані 2 холодильники, мийка н/ж на 2 секц., полиця-сушка н/с – 2 шт., стіл н/ж з ванною, шафа жарова, проведений поточний ремонт шкільного інвентарю (заміна поверхні столів в їдальні). Придбано посуд для їдальні:  тарілки, чашки, ножі, чайники, каструлі, миски, відра. Придбано сучасні шкільні дошки - 10шт, замінено парти на нові по всій школі. З відкриттям інклюзивного класу введено в штатний розпис по 0,5 ставки логопеда, корекційного педагога, асистента вчителя.

 

   По Новозапорізькій ЗШ І-ІІІ ступенів - виконано капітальний ремонт їдальні. Придбані 2 холодильники, шафа жарочна, жалюзі в класи, шафи для одягу для учнів початкової школи, штори, сітки москітні, полиці для книг, умивальники (2 шт.)., сушарки для рук у харчоблок, замінено двері на енергозберігаючі. Замінена підлога у спортивному залі. Зроблений капітальний ремонт комп’ютерного класу та приміщення для 1 класу. Введено в штатний розпис ставку медичної сестри. З відкриттям інклюзивних класів введено в штатний розпис ставку логопеда, корекційного педагога, асистента вчителя. З 1 вересня розпочинає свою роботу школа « СПАС»

   По Долинському комунальному дошкільному навчальному закладу „Мрія” – виконано фарбування дитячих майданчиків, косметичний ремонт у групах. Придбані  дитячі стільці 40 шт., килими 4шт., спортивне обладнання, рушники, стільці великі, ігрові дитячі комплекси – кухні, резервний бак для води на 1000 л, виготовлено ширми для театрального куточку, закуплено спецодяг.

      По Розумівському КДНЗ «Казка» - проведено поточний (косметичний) ремонт - замінено шпалери у спальних кімнатах, театральній кімнаті; виконано ремонт підвіконників у роздягальнях та спальних кімнатах, профілактику системи опалення (заміна кранів), побілка стелі та стін харчоблоку, овочевого цеху, фарбування підлоги овочевого цеху та обладнання харчоблоку, фарбування обладнання на території закладу, ремонт ганку центрального входу; побілка та фарбування газової котельні.

    Придбано холодильники, посуд (тарілки мілкі, глибокі, чашки), м’який інвентар (матраци, подушки, постільна білизна, покривала, ковдри), меблі для групових та харчоблоку, замінено мийки у групах.

        У дошкільних навчальних закладах, де передбачено денний сон проведене  камерне знезараження постільних речей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора