A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фоторепортаж: Вихідні в стилі SPORT 

Дата: 07.08.2017 11:35
Кількість переглядів: 896

Минулі субота та неділя видались насиченими на спортивні заходи. Так, 5 серпня спортивні резерви села Розумівка прийняли участь в районних змаганнях, що проходили в с.Мар’ївка. А вже 6 серпня, футболісти місцевого «Дніпра» захищали честь громади на Першості Запорізького району серед команд Правого берега.

Фото без опису

Ми найкращі!

Субота, 5 серпня….

З самого ранку в центр села почали «зтягуватись» молоді спортивні таланти з групою підтримки.

Фото без описуПісля всіх погоджень, та перерахунку присутніх, Розумівська делігація, на чолі з Романом Ленським вирушила до Марї’вки…

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Максим Буз

В підсумку змагань: розумівці вибороли перше місце з шашок, і третьє з перетягування канату.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Коментар спеціаліста зі спорту відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Романа Ленського:

Фото без опису«XXI століття надворі, а організатори змагань застрягли ще в столітті минулому. Вислали положення і регламент щодо проведення змагань, а самі в день змагань їх дуже спростили.

Розумівська команда, по-перше: була застрахована (а це відповідні фінансові витрати); по-друге: кількість учасників не перевищувало 19 осіб, по-третє: у команді не було нікого молодше 18-ти років; по-четверте: відповідні документи були оформлені згідно додатка регламенту.

А найголовніше те, що команда в повному складі прибула вчасно, та на побудові була в єдиній екіпіровці і відповідною табличкою з назвою села, знову ж згідно регламенту.

Організатори заходу, в особі Миколи Земляка, зате виділили кошти на кубок розмірами в висоту см 20 за перше місце в загальнокомандному заліку, та грамоти за перемоги в особистих першостях і загальнокомандному заліку.

Стосовно команд: були ті, що запізнились на півтори години, не мали ні страховок, ні заявок оформлених відповідно до додатка регламенту, ні документів, що підтверджують особу учасників. Пора б робити висновки ....

А команді хочу висловити особисту подяку від Б.М.Федчука, відділу освіти, молоді та спорту, ну і від себе особисто!!)))

Відірвались від домашніх справ в вихідний день, та з гідністю захищали спортивну честь села і громади всі величезні молодці !!!»

 Неділя, 6 серпня…

Цього разу, розумівский «Дніпро» вступив в запеклу боротьбу за м’яч з футбольною командою «Славутич» з села Петропіль .

Фото без описуВ підсумку, з рахунком 4:3, розумівський «Дніпро» забезпечив собі вихід до фінальної частини Першості Запорізького району, і війшов до четверки найсильніших футбольних команд району.

Фото без опису

Колектив Долинської сільської ради та відділ освіти, молоді та спорту сільської ради вітає переможців районних змагань Самвела Балаяна, Марину Іпатову (шашки), Олександра Іордана, Андрія Дем’янчука, Дмитра Тернавського, Андрія Ханчича, Михайла Головачова, Максима Буза (перетягування канату) та футболістів Розумівського ФК «Дніпро» з пермогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора