A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Учні Розумівської ЗОШ відвідали цукерну казку, а також відчули дух козацької доби

Дата: 19.12.2017 11:43
Кількість переглядів: 963

Знання свого краю – невід’ємна частина духовності дитини. З метою виховання в учнів любові до рідного краю,  формування особистостей з високим рівнем національної самосвідомості, які досконало знають своє коріння, 16 грудня для вихованців Розумівської ЗОШ була організована навчальна екскурсія до міста Запоріжжя. 
Оглядова екскурсія містом відкрила для учнів багато таємниць його минулого.

Потрапивши до карамельної майстерні, склалося враження, що діти побували у справжній казці. Вони на власні очі побачили технологію виготовлення цього смачного цукрового десерту.

Найбільше здивував учнів унікальний музей ретро-автомобілів «Фаетон». Багато цікавої всячини там є: військові транспортні засоби й класичні “цивільні” автомобілі, колекція мопедів і мотоциклів. Не обійшлося і без іграшок, адже машинка – це, мабуть, найпопулярніша іграшка в світі. Моделей дуже багато і їм відведено окремий зал.

Екскурсія територією ІКК «Запорозька Січ» дала змогу побачити на власні очі відтворений образ столиці Вольностей Війська Запорозького Низового. Екскурсанти змогли відвідати житло та господарські будівлі степових лицарів, дізнатись про побут та звичаї запорожців, відчути дух козацької доби.

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора