A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Долинське відсяткувало 205-й "день народження": як це було

Дата: 01.11.2017 12:14
Кількість переглядів: 1618

Святковий концерт, присвячений 205 - річниці з дня заснування села Долинське, який відбувся  28 жовтня у Долинському сільському клубі, розпочався такими поетичними рядками: 

«Село моє, для мене ти єдине,

Як мати рідна, як саме життя,

Як хліб землі, як пісня лебедина –

Не стань тебе – впаду у небуття.»

 

Ведучими святкової програми були місцеві жительки: вихователька ДНЗ «Мрія» Чала Анастасія та студентка Запорізького національного університету Кузнецова Аліна.

Фото без опису На святі були присутні почесні гості: заступник  сільського голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Данільчак Г.В. та директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради Галушка О.А., які привітали присутніх  зі святом та побажали благополуччя, процвітання та мирного неба.

Фото без опису

Після чого заступник сільського голови Данільчак Г.В. вручила від імені голови Долинської сільської ради Федчука Б.М.   почесні подяки  жителям села, які боронили територіальну цілісність та незалежність України в зоні проведення АТО: Ковтуновичу Андрію, Гамзі Василю, Садовщикову Андрію, Теодорову Сергію, Краєвському Олександру, Головко Андрію, Дем ‘яненко Олександру, Горяйнову Роману.

Також подяки отримали батьки учасників АТО за виховання синів Гамзи В.В., Ковтуновича А.Ю., Краєвського О.В., Горяйнова Р.А.

За добросовісну працю в Долинському КП подяку отримала Вінокурова Л.В., також за добросовісну працю у сільському господарстві отримали: Дубров Б.Ф., Кушнір К.П., Поліщук Р.М. та за участь у житті села Циркунова Н.М.

Почесними грамотами були нагороджені:  за розбудову села Данільчак Г.В., за службу в Збройних силах України Панасенко М.М., за роботу у ветеранській організації Свириденко Л.П., за багаторічну роботу у Долинській сільській раді Гарматко Л.П., за багаторічну роботу у складі депутатського корпусу Шишлов М.В., за роботу по благоустрою села  Галушка А.Л.

Фото без описуГолова ветеранської організації Долинської сільської ради Свириденко Л.П. від імені жителів села передала сільському голові Федчуку Б.М. вітальний адрес за вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток села, сумлінну працю та професіоналізм.

Фото без описуСвяткову атмосферу  створювали артисти закладів культури Долинської сільської ради. Вокальний колектив «Золота молодь» Високогірненського клубу, учасниці якого виконали  ліричну композицію «Степом», гумористичні «Лісапєд», «Сама файна» та колоритні українські  пісні «Були в мене у коморі», «Зелене листя, білі каштани». Кожний виступ глядачі зустрічали бурхливими оплесками.

Фото без описуФото без опису

А танцювальні колективи «Фісташки» та «Живчики» Високогірненського клубу привітали жителів Долинського танцем «Василина» та розчулили до сліз танцювальною композицією «Два кольори».

Фото без опису

 Вихователька ДНЗ «Мрія» Деркач О.М. виконала  ліричні пісні «А знаешь, все ещё будет» та «Молитва».

Фото без опису

Гучними оплесками зустрічали маленьких артистів – вихованців ДНЗ «Мрія», які заспівали пісеньку про осінь.

Фото без описуТакож дівчатка дитячого садочку " Мрія", з груп «Чомучки» та «Капітошки» виконали веселий таночок з парасольками.

Фото без опису

У виконанні Владислави Костиль  (с.Долинське) лунала «Пісня солов’їна» .

Фото без описуА  Марія Скорина виконала  пісню «Я малюю».

Фото без описуДо музичних привітань приєдналася також і маленька жителька Долинського Марія Чала, яка виконала пісню «Під небом синім», а неповторний ліричний танок «Ніжність» продемонструвала Аліна Олійник (с.Нижня Хортиця).

Фото без описуА вокальний колектив «Берізка» Нижньохортицького клубу виконали пісню «Дідусь та бабуся».

Фото без описуЗ танцювальними вітаннями завітали на свято учасники гуртка хореографії і танцю Новозапорізького будинку культури. Учасниці  колектив «Вікторія» виконали танцювальні композиції: «Неповторний схід» та «Світ чарівних книжок».

Танцювальний колектив «Мегастар» разом з Тімофєєвою Аделіною виконали веселу танцювальну композицію «Міккі – маус». Також «Мегастар» привітав присутніх танцювальними композиціями «Зозуля», «Карпати» та «Галя балувана».

 Фото без описуФото без описуФото без описуПісля закінчення святкового концерту всіх присутніх пригощали смачним пловом та салатом, а також гарячими пиріжками з картоплею та печінкою.

Фото без опису

Автор: Яна Деркач

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора