Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Повір у себе, і в тебе повірять інші!

Дата: 04.12.2017 12:25
Кількість переглядів: 955

Цього року в  Долинській  громаді започаткована нова традиція, а саме, організації та проведення заходів щодо відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. 

Фото без опису

Фото з сайту bmr.gov.ua

Тому, за ініціативи та фінансової підтримки голови Долинської сільської ради Федчука Богдана Михайловича, 2 грудня на базі Новозапорізького будинку культури та Нижньохортицького сільського клубу відбулися урочисті концерти, які пройшли під гаслом «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

Фото без описуПрацівники Нижньохортицького сільського клубу сумісно з працівниками Розумівського будинку культури  та Бабурської сільської бібліотеки  підготували та провели урочистий концерт  під назвою «Кажімо більше ніжних слів!». На захід завітали близько 40  гостей з особливими потребами з сіл Нижня Хортиця, Бабурка  та Розумівка.

Фото без опису

З щирими слова підтримки та поваги звернулася до присутніх в залі гостей староста Розумівського старостинського округу Богоутдінова Наталія Миколаївна.

Фото без опису

Маленькі артисти вокального колективу «Берізка» Нижньої Хортиці порадували присутніх виконанням пісень «Калина» та «Дідусь і бабуся», а наймолодші учасники танцювального гуртка «Феєрія» презентували свій дебютний  танок «Чарівні феї».

Вокальний колектив «Гармонія» Розумівського БК  створювали гарний настрій запрошеним гостям,  виконуючі  музичні композиції: «Ясноока ніч», «Українське попурі», «Тільки у нас на Україні».Фото без опису

Не залишив нікого байдужим виступ танцювального колективу «Ритм» Розумівського БК.

Фото без опису

Рубльов Дмитро з села Бабурка, немов, справжній комік, змусив всіх сміятися, розповівши дві гуморески Павла Глазового «На що мені ваша радість?» та «Гостини».

Фото без опису

На завершення на  присутніх чекав солодкий стіл, гарячий чай, душевна музика, теплі обійми та гарний настрій!

Фото без опису

Працівники Новозапорізького БК разом з працівниками Високогірненського  сільського клубу також провели урочистий концерт, на який запросили людей з обмеженими можливостями з сіл Нове Запоріжжя, Вискогірне, Канцерівка, Долинське та Новослобідка. У теплому родинному колі зібралися близько 20 чоловік. 

Зі словам щирості, підтримки та поваги звернулася до присутніх почесна гостя – начальник з надання соціальних послуг Назаренко Г.С.

Фото без опису

Урочистий концерт розпочався з вокальної композиції «На світі є одна країна», яку виконали дівчата з вокального колективу «День і ніч» (Масловська Юлія та Могильницька Вероніка). 

А вокальний колектив «Золота молодь» Високогірненського сільського клубу  запам’яталися присутнім яскравим колоритним виконанням жартівливих пісень: «Дієта», «Заграй баян», «Цигане».

А колектив «Мегастар» Новозапорізького БК подарував присутнім яскраві емоції, виконуючи танцювальні композиції «Шалені ритми», «Зозуля», «Галя балувана».

Фото без опису

Не залишив нікого байдужим і виступ Мороз Любов Василівни з села Високогірне, яка задекламувала гумореску.

Фото без опису

Присутніх часували різноманітними смаколиками: смаженими пиріжками  з картоплею, духовим пирогом з вишнею, бутербродами, солодким рулетом, печивом, цукерками з гарячим чаєм та фруктами.

Автор: Яна Деркач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора