A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Щоб одужала бабуся, діти звернулись по допомогу до Святого Миколая. Фото

Дата: 20.12.2017 12:26
Кількість переглядів: 907

Сьогодні,  у КДНЗ "Мрія" відбулася театралізована вистава "Дарунки Святого Миколая" за участю працівників дитячого садочка. 

Фото без описуОсь що розповіли сайту dolynska.gromada.org.ua, учасники вистави:  До святково прикрашеного залу завітав братик Андрійко з сестричкою Оленкою, які дуже чекали аби Святий Миколай виконав іхнє бажання, щоб одужала бабуся. З небес спустився Ангел і нагадав, що ніч не проста, а чарівна, і саме в цю ніч відбуваються різні пригоди. Але ідучи через ліс у Миколая хтось поцупив торбинку з подарунками. З`явилась Баба Яга з чортами, які і вкрали торбинку. На допомогу Миколаю прибігли Більченята з лісу, щоб допомогти врятувати подарунки та вони були у Лисиці. З`явився Вовк і хотів відібрати торбинку у Лисиці та Баба Яга знову відібрала дитячі подарунки. Вийшов Ангел і зупинив всю нечисту силу та забрав торбинку з подарунками і відддав її Святому Миколаю. 

Діти отримали солодкі подарунки від Миколайчика і заспівали для нього пісеньку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора