A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В закладах культури громади пройшли заходи до Дня Святого Миколая. ФОТО

Дата: 20.12.2017 13:03
Кількість переглядів: 4180

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. День святого Миколая – це свято віри, світла і добра. Свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей. Працівники закладів культури Долинської сільської ради цього дня також підготували для малечі подаруночки,  а саме: цікаві розважальні програми театральні вистави та смаколики.  

Фото без опису

Фото з сайту ya2018.com

Працівники Новозапорізького будинку культури для учнів початкових класів Новозапорізької ЗОШ І-ІІІ ступенів організували театральну виставу під назвою "Поросятко Чок". Діти з захопленням від початку до кінця спостерігали за розвитком  детективної історії, яка відбувалась с поросятком. Після казки на присутніх очікував сюрприз: майстер – клас з розпису пряників. Під керівництвом працівників Новозапорізького БК та бібліотеки  малеча самостійно розмальовували глазурью печиво. 

Фото без опису 
До Дня Святого Миколая всі діти, які  відвідують гуртки  Нижньохортицького клубу і ті, хто просто завітав на свято отримали невеличкі солодкі подарунки від Миколая. І навіть наймолодший учасник Машталяр Н.І., якому нещодавно виповнилось 8 місяців,  також не залишився без уваги. 
В цьому році працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки, провели захід не як завжди: діти розповідали про історію цього свята, аби дізнатися, що вони знають про Святого Миколая та доповнити їх знання. Звісно, не обійшлось без декламування віршів про зиму та дитячих пісень. Свято відбулося у дружній та веселій атмосфері. 

Фото без опису 
А під керівництвом завідуючої Бабурської бібліотеки Кратюк Л.П. дітлахи випікали солодких журавликів до Дня святого Миколая та прикрашали новорічну ялинку. 

Фото без описуВ Новослобідській  бібліотеці також відбулась розважальна програма для дітей, під час якої малюки не тільки приймали участь у конкурсах,  а й співали пісні про Миколая та розповідали вірші.  А на  завершення на малечу чекав сюрприз – солодкий стіл. 

Фото без опису 
Святом доброти і гарного настрою став день Святого Миколая для дітей з обмеженими можливостями та тих, хто не відвідує дошкільний навчальний заклад у Долинській сільській бібліотеці.  Діти дізналися, що у наших предків за дитячі зимові розваги був відповідальний саме Святий Миколай. Вони із захватом влаштовували подарункові перегони, грали в гру «Сніжинки», спробували на дотик дізнатися, що у чобітку. Всі разом прикрашали подаровану Миколаєм ялинку, розповідали вірші про нього. А на завершення пригощалися смачним печивом - миколайчиками та ялиночками та отримали солодкі подаруночки. 

Фото без опису
  
На базі РозумівськоїЗОШ І- ІІ ступенів працівники Розумівського будинку культури провели пізнавально-розважальну програму для учнів 1-4 класів "Прийди до нас, Миколай!"

Фото без опису
 

Автор: Яна Деркач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора