A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Долинський сільський голова відзвітував перед громадою.ФОТО

Дата: 19.03.2018 13:11
Кількість переглядів: 1026

Щороку, в лютому, або в березні, голова Долинської сільської ради Богдан Федчук звітує перед громадою. Березень цього року не став виключенням. На протязі трьох днів, з 16 по 18 березня, мешканці населених пунктів громади мали змогу вислухати звіт про роботу сільського голови за 2017 рік, та задати своє питання, яке наболіло.

Фото без опису

Так, 16 березня сільський голова Богдан Федчук, в супроводі місцевих депутатів та начальників відділів зустрівся з мешканцями сіл: Канцерівка, Високогірне, Бабурка, Хортиця та Новослобідка.

*Канцерівка

Фото без описуФото без описуФото без опису

*Високогірне

Фото без опису

*Бабурка

Фото без описуФото без опису*Хортиця

Фото без опису

*Новослобідка

Фото без опису17 березня відбулись зустрічі з мешканцями Нового Запоріжжя та Долинського, а вже в неділю, 18 березня голову громади зустрічали мешканці Нижньої Хортиці та Розумівки.

*Нове Запоріжжя

Фото без описуФото без опису

*Долинське

Фото без опису

Звітуючи, Богдан Федчук зробив наголос, що першочерговим завданням в цьому році стане асфільтування доріг, медицина, освіта та піклування про людей похилого віку.

*Нижня Хортиця

Фото без опису

Фото без опису*Розумівка

Фото без описуФото без опису

Майже у всіх населених пунктах, за винятками Новослобідки та Нового Запоріжжя, все пройшло гарно.

В Новослобідці, депутат Долинської сільської ради Віктор Федоряк, разом зі своїм помічником та деякими місцевим мешканцями намагались зірвати захід і спровакувати бійку. Але цього не сталось.

Фото без описуДоречі, на пропозицію Богдана Федчука відзвітувати зараз перед своїми виборцями, очільник “Громадського контролю” відмовився, сказавши що в нього ще буде час (а це два тижні — авт.). Також Віктор Федоряк, не схотів прокомментувати лист Нацполіції стосовно члена “Громадського контролю”, депутата місцевої ради Юрія Лагно, щодо його корупційних дій.

Вже після того, як опозиційний депутат зі своїми поплічниками залишили будівлю місцевого клубу, мешканці Новослобідки продовжили задавати питання сільському голові.

Фото без опису

Звіт сільського голови в Новому Запоріжжі також намагалися зірвати. Місцева жителька звинувачувала голову громади у всіх “смертних гріхах”, а також була незадоволена тим, що сільський голова не подарував їй старенького “Ховера”, на якому Богдан Федчук проїздив більше 12 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора