A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Заслужений трофей «Дніпра»: Або як команда громади за кубок "воювала"

Дата: 09.10.2017 13:35
Кількість переглядів: 1193

Минулої суботи в с.Володимирівське відбувся фінальний матч за кубок "Запорізького району-2017" між командами «Відрадне» (с.Відрадне) та «Дніпро» (Долинська громада).

Фото без опису

Через травми та сімейні обставини ключових гравців «Дніпра», в останній час команда показувала не найліпші результати. Але попереду був фінал кубку.

Фото без описуЛише за три дні до фінальної гри, стали відомі дата та місце проведення…За цей час вдалось зібрати лише 12 гравців!!!

Фото без описуГолкіпером погодився бути досвідчений Валентин Шевченко, а на заміні залишився лише один гравець та тимчасовий тренер команди Роман Ленський.

Перший тайм пройшов в рівній боротьбі, про що свідчить рахунок 2:2.

Фото без описуСпочатку «Відрадне» засмутило гравців «Дніпра», але під кінець першого тайму скориставшись помилками захисника та голкіпера «Відрадного», Віктор Окатий та Нікіта Лось вивели «Дніпро» вперед… Нажаль, перед самою перервою, кращий гравець відрадненської команди Андрій Плєтньов зрівняв рахунок.

Фото без описуПісля настанов Романа Ленського в другому таймі «Дніпро» «набрав обертів»! Оборона надійно захищала ворота, а біля воріт суперника що разу виникав момент за моментом! І ось Віктор Окатий, признаний кращим гравцем фіналу, забиває ГОЛ!!! Цей гол стає переможним!!! І "Дніпро" везе в громаду заслужений трофей!!!

Автор: Роман Ленський, спеціаліст зі спорту відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора