Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Подяка Благодійному фонду "Карітас Запоріжжя"

Дата: 07.02.2018 13:38
Кількість переглядів: 3330

Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області в особі сільського голови Федчука Богдана Михайловича, заступника сільського голови з гуманітарних питань Данільчак Галини Василівни, начальника відділу надання соціальних послуг Назаренко Галини Сергіївни висловлюємо глибоку вдячність членам Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя», зокрема директору о.Андрію Бухвак за надану благодійну допомогу у вигляді одягу для незахищених категорій сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, багатодітним родинам, самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим та особам з інвалідністю. Ваша допомога – це неоціненний внесок, а також відчутна підтримка знедолених і нужденних.

Фото без опису

Щиро вдячні Вам за Ваш вагомий внесок у справу допомоги потребуючим людям, за Вашу чуйність і доброзичливість, за увагу і повагу, які Ви проявляєте до людей похилого віку та  осіб з інвалідністю.

Фото без описуТакож висловлюємо подяку директору комунального підприємства «Долинське КГП» Мироненку Юрію Сергійовичу за надані транспортні послуги.

Приємно усвідомлювати, що є в нашій країні люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора