A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Бродвей відпочіває:За капцями від маленького янгола в дитячий садок завітав Святий Миколай

Дата: 17.12.2017 13:56
Кількість переглядів: 1048

15 грудня в дячому садку «Казка» відбувся мюзикл «Капці для Святого Миколая».

Все дійство за задумом відбувалося на небесах. Діти старшої групи були в ролі старших янголів. Але було маленьке янголятко яке дуже хотіло всім допомагати.

І на фабриці шоколадних цукерок побувало, і в чарівній друкарні намагалося допомагати, і іграшкову фабрику не оминуло – але ніде його допомога не знадобилася, бо янголятко не вміло виконувати роботу старших. Та у пошуках мрії полетіти роздавати подарунки разом зі Святим Миколаєм на землю для дітей, янголятко вирішило зробити подарунок Миколаю власноруч. І в нього це вийшло..

Діти молодшої групи які були в ролі глядачів та батьки, були захоплені грою маленьких акторів. Для них було незвичайно показувати дійство не словами, а мовою музики, та в ритм координувати свої рухи та жести. Тому всі діти отримали подарунки від справжнього Миколая (Фесик Олександра Анатолійовича).

Після мюзиклу батьки залишилися на майстер-клас «Різдвяне янголятко». Проводила його Коваль Наталія Геннадіївна.

Вона розповіла історію, значення, та етапи роботи над виробом. Всі працювали натхненно та творчо. Діти та батьки допомагали одне одному.

Заключним моментом стала дитяча дискотека та чаювання з печивом від дітей та вихователів молодшої групи. Всі мали гарний настрій і рожеві щічки!

Автор: Тетяна Зизкун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора