A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

"Ми проти насилля": До малюків з Розумівки завітали гості у погонах

Дата: 16.06.2017 14:21
Кількість переглядів: 1159

Сучасною проблемою сьогодення є проблема насильства в сім’ї. Найстрашніше те, що рамки домашнього насильства виходять за межі дому – і поширюють їх діти, скоюючи жорстокі вчинки по відношенню до своїх однолітків.

Тому нещодавно працівники Розумівського  БК та бібліотеки провели виховну годину для дітей на тему  «Ми проти насилля», на яку запросили: інспектора дитячої кімнати міліції Запорізького району Юлію Мельник та інспектора дозвільної системи Сергія Блохіна. Вони розповіли дітям про види насильства та як уберегти себе від нього. Діти активно приймали участь у діалозі  з інспекторами, висловлювали свої думки та  аналізували  запропоновані проблемні ситуації . Також на заході були присутні почесні гості: заступник голови Долинської сільської ради Ніна Яроцька, директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Ольга Галушка, начальник відділу з надання соціальних послуг Галина Назаренко та головний спеціаліст «Центру культури та дозвілля» Яна Деркач.

Діти брали участь у брейн – ринзі, розповідали вірші, складали пам’ятку «Я ніколи…», обговорювали правила поводження в небезпечних ситуаціях.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора