A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Запеклий матч, солодка помста та емоції: в громаді пройшли міжшкільні змагання з міні-футболу

Дата: 25.10.2017 14:23
Кількість переглядів: 863

24 жовтня, в спортивному залі Розумівської ЗОШ відбулись міжшкільні змагання з міні-футболу серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Долинської громади.

Фото без описуВ гості до Розумівки завітали збірні команди учнів 5-7 та 8-11 класів Новозапорізької школи. Супроводжували учнів: вчитель фізичної культури Анна Грушко і головний суддя змагань, спеціаліст по спорту  Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Роман Ленський.

Фото без описуФото без описуТепла зустріч директора Тетяни Москаленко, вчителя фізичної культури Олександра Іордана та учнів Розумівської ЗОШ надали, першим у своєму роді міжшкільнім змаганням - гарного настрою, справжнього спортивного азарту і дружньої учнівської атмосфери.

Першими на майданчик вийшли учні середніх класів. 1-й тайм був  рівним - команди вели боротьбу на кожному клаптику майданчику. Але, у 2-ому таймі, більше націлена на ворота суперника команда Розуміської ЗОШ довела зустріч до перемоги. Радість на обличчях однієї команди, і сум в очах другої, передавали всю запеклість матчу та щирі емоції школярів.

Фото без описуСтаршокласники Новозапорізької школи у своєму протистоянні з Розумівською збірною декласували суперника. Більш зіграні і міцніші в боротьбі хлопці з Нового Запоріжжя, як то кажуть - помстилися за своїх «молодших», та святкували перемогу.

Грамотами Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради були нагороджені команди, та кращі «жонглювальники» змагань:

Фото без описуМаксим Паливода ( 7 клас, Розумівська ЗОШ І-ІІІ ст.)Фото без опису

Олег Лантух ( 9 клас, НовозапорізькаЗОШ І-ІІІ ст.)

Кращі захисники змагань:

Фото без опису

Влад Єжовський ( 6 клас, НовозапорізькаЗОШ І-ІІІ ст.)

Фото без описуВлад Едер ( 10 клас, Розумівська ЗОШ І-ІІІ ст.)

Кращі нападники змагань:

Фото без описуКирило Праслов ( 7 клас, Розумівська ЗОШ І-ІІІ ст.)

Фото без опису

Євген Правдюк ( 11 клас, НовозапорізькаЗОШ І-ІІІ ст.)

Фото без описуОплиски та спільне фото по завершенню церемонії нагородження передає відчуття зближення і бажання школярів брати участь в змаганнях не тількі футбольних, а і в сумісних спортивних заходах взагалі!

 

Автор : Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора