Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Реформування оcвіти: В розумівській школі відбувся обласний семінар

Дата: 23.10.2017 14:48
Кількість переглядів: 1053

20 жовтня на базі Розумівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Долинської сільської ради, відбувся обласний семінар «Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності фахівця в умовах реформування освіти» за темою: «Науково-методичний супровід розвитку освітньої системи об’єднаної територіальної громади».

Семінар організовано за спільною ініціативою кафедри менеджменту освіти та психології (керівники: В.Я.Ястребова, Н.І.Перцова), КЗ ЗОІППО та відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, Запорізького району Запорізької області.

В роботі семінару взяли участь: керівники і методисти методичних служб, керівники шкіл.

Фото без опису

Гостинно зустрічали гостей на подвір?ї школи: адміністрація, педагогічний колектив та учні Розумівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Останні подарували гостям танцювально-патріотичний флешмоб.

Фото без опису

На Україні символом єднання, радості, щастя, здоров?я та багатства є коровай. З короваєм зустрічають дорогих гостей. Директор школи - Москаленко Т.В., запросила гостей до школи.

Фото без описуФото без опису

... В центрі семінару було обговорення проблем управління та науково-методичного супроводу освітньої сфери ОТГ. Досвід управління закладами освіти в ОТГ презентувала Данільчак Галина Василівна - заступник голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань.

Фото без опису

Інноваційні підходи в управлінській діяльності в умовах освітніх округів висвітлила Ястребова В.Я. Про проблеми та перспективи науково-методичного супроводу розвитку освіти в ОТГ розповіла Перцова Н.І.

Фото без опису

Учасники семінару ставили  багато запитань, особливо до керівників освіти ОТГ.

По закінченню роботи всі учасники семінару отримали сертифікати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора