A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В області стартує третій благодійний марафон до Дня Збройних Сил України

Дата: 16.11.2017 15:13
Кількість переглядів: 1181

За ініціативи обласної координаційної ради учасників АТО, та за підтримки голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля в області стартує третій благодійний марафон до Дня Збройних Сил України.

Фото без описуНа думку голови громадської організації «Побратим», скарбника телемарафону Світлани Алексєєвої, важливо, щоб керівники всіх рівнів відповідально поставилися до громадської ініціативи. Всі кошти, зібрані на територіях, залишаться на місцях, підуть виключно на потреби земляків. Використання грошей дуже прозоре – розподіл здійснює Спостережна рада у складі дев’яти АТОвців, волонтерів та батьків загиблих героїв. Рішення приймаються консенсусом. У першу чергу, допомагатимуть рідним та близьких полеглих бійців, інвалідам війни, пораненим, колишнім солдатам, що потребують коштовного  лікування чи потрапили до життєвої скрути. Також не забудуть про воїнів добровольчих батальйонів, які через бюрократичну тяганину досі не отримали статусу учасників бойових дій.

Найближчим часом члени Спостережної ради побувають на всіх територіях, зустрінуться з керівниками районів, громад та міст, розкажуть про завдання марафону директорам промислових та аграрних підприємств, повідомляє сайт ЗОДА.

Підсумки телемарафону буде підбито 6 грудня  на урочистому зібранні в обласній філармонії ім. Глінки.

Допомогти нашим захисникам можна вже сьогодні.

  1. Одержувач коштів – громадська організація «Центр «Побратим»
  2. Розрахунковий рахунок – 26006300373614 у ТБВВ 10007/0292 Запорізькому обласному управлінні  АТ «Державний ощадний банк України»
  3. Код ЄДРПОУ 40111109
  4. МФО - 313957
  5. Призначення платежу – участь в обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України від (назва підприємства, установи, організації, дані фізичної особи) для (назва району, міста обласного значення, громади)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора