A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дошкільнята з Долинського отримали медалі за добрі справи 

Дата: 16.11.2017 15:44
Кількість переглядів: 1193

Гостями Долинської сільської бібліотеки в Міжнародний день толерантності стали вихованці Долинського КДНЗ «Мрія».

Фото без опису

В ході проведення виховного заходу «Всі ми різні – всі ми рівні!» дітям було розкрито поняття «толерантність» та його складові; проведено декілька тренінгів, які наочно показали, що всі люди різні, але в них багато спільного. Даруючи один одному добрі слова, створили одне велике серце з багатьох маленьких та пограли в гру «Якщо ти добра людина, ти повинен…».

Фото без опису

А домашнім завданням стало прикрашання дерева квітами, які символізують добрі справи дошкільнят. В нагороду гості одержали медалі: «За активність», «За кмітливість», «За старанність», «За прагнення до перемоги».

Фото без опису

Цього ж дня і працівники  Новозапорізького БК та бібліотеки провели виховний захід під назвою: "Що таке толерантність?", який сприяв розвитку у дітей самоповаги, сприйняття та розуміння  розмаїття культур нашого світу, адже Земля наш спільний дім, в якому всі люди - сусіди. Для цього були проведені тематичні  ігри під назвою: "Чим ми схожі?", "Вгадай колір за жестом" та інші. Також разом з дітьми була виготовлена різнокольорова квітка толерантності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора