A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Розумівській ЗОШ відкрили медіатеку.ФОТО

Дата: 24.03.2018 13:06
Кількість переглядів: 1264

23 березня Розуміська школа зустрічала хлібом-сіллю шановних гостей з нагоди відкриття сучасної  медіатеки  - голову Долинської сільської ради Федчука Богдана Михайловича, депутата обласної ради Кузьменка Романа Олександровича, директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної адміністрації Озерову Тетяну Ярославівну, та всіх, хто прийшов розділити  радість сьогоднішнього свята, тому що це дійсно свято, і не тільки для школи, а взагалі для нашої громади.

Фото без описуЗавдяки впровадженню новітніх технологій, шкільна бібліотека стала сучасним інформаційним центром - медіатекою! І тепер, діти з різними потребами, зможуть вільно користуватись послугами Всесвітньої мережі.

Фото без опису    Та найбільше чим пишається кожний бібліотекар - це  читачі. Бо в центрі уваги завжди був і буде користувач, його запити і інтереси. Юні читачі з гордістю читали вірші про книгу, нову медіатеку, куржляли у веселому танку.

Фото без опису

    По завершенню святкової частини заходу, гостям запропонували пройти до приміщення медіатеки та перерізати стрічку. Під звуки музики, символічну стрічку було перерізано та всі дружно із захопленням переступили поріг приміщення та поринули в світ новітніх технологій. В дружній бесіді з дітьми  Тетяна Ярославівна та Богдан Михайлович привітали з відкриттям нових можливостей та здійсненням дитячих мрій.

Фото без опису       Радісна подія зібрала у школі всіх тих, хто безкорисливо допомагає дітям. А той, хто простягає руку допомоги – збагачується душею, а душа, як джерело, наповнюється добром і людяністю, любов’ю і світлом!

Фото без опису        Учнівський, учительський та батьківський колективи щиро дякують шановному голові Долинської сільської ради Федчуку Богдану Михайловичу, депутату обласної ради Кузьменку Роману Олександровичу та директору Департаменту освіти і науки Запорізької обласної адміністрації Озеровій Тетяні Ярославівні  за  цінний подарунок – відкриття медіатеки.

        Медіатеку в нашій школі відкрито!

Фото без описуФото без описуФото без описуБільше ФОТО з  відкриття медіатеки шукайте ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора