A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мешканцям громади розповіли, як не стати жертвою злодіїв, і самому не потрапити на лаву підсудних

Дата: 27.03.2018 11:16
Кількість переглядів: 1248

З метою профілактики злочинності в закладах культури Долинської сільської ради відбулися  інформаційно – просвітницькі та виховні заходи для різних вікових категорій населення. 

Фото без опису

Завідуюча  Нижньохортицькою бібліотекою Марія Асєєва підготувала  ряд  важливих і цікавих заходів щодо попередження злочинності у селі.

Зранку було проведено анкетування серед жителів на тему: "Безпека у власній оселі", за результатами якого більшість людей, а саме: 60% покладають відповідальність за власну безпеку на чотирилапих друзів - на собак. Завідуюча Нижньохортицькою бібілотекою звернула  увагу на тому, що повністю покладатися на собак не варто, і треба шукати нові можливості забезпечити власну безпеку. А ввечері відбулася інформаційна година для дітей під назвою «Якщо виникла біда - телефонуймо 102». День виявився насиченим та цікавим, а головне корисним, як для дорослих, так і для малюків!

Фото без описуФото без описуФото без описуКруглий стіл для дітей «Неправомірні дії та покарання» відбувся в Новозапорізькій бібліотеці. Під час якого завідуюча бібліотекою Любов Заруденська розповіла присутнім про відповідальність за скоєння неправомірних дій і як уберегти себе від злочинців.

Фото без описуФото без опису

У Новослобідській бібліотеці також відбулася година спілкування, присвячена профілактиці злочинності. Під час якої обговорювалися питання щодо покращення засобів безпеки та як уберегти своє майно від крадіжок.

Фото без опису

Автор:  КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора