A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Що вбиває наших дітей? Батьків ознайомили з небезпечними інтернет-квестами

Дата: 30.03.2018 08:52
Кількість переглядів: 999

У Нижньохортицькій бібліотеці відбувся відкритий захід на дуже важливу та актуальну тему безпеки дітей в інтернеті під назвою "Смертельна гра! Або що вбиває наших дітей!". На захід були запрошені дорослі та батьки дітей, які приймають участь у гуртковій роботі.

Завідуюча Нижньохортицькою бібліотекою Асєєва Марія, як сучасний бібліотекар, підготувала змістовну розповідь про сучасні  ігри, на які може натрапити дитина ("Синий кит", "Тихий дом", "Как стать феей", "Беги или умри" і т.д.), як перевірити чи зареєстрована їх дитина у небезпечних групах та як протистояти  напливу цих ігор.

Під час заходу з присутніми обговорили тему інтернет – злочинності. Завідуюча бібліотекою наголосила на існуванні безлічі інтернет – злочинців, а також на необхідності постійно передивлятися фотографії  своїх дітей та перечитувати їх статуси у соціальних мережах, адже  грабіжнику значно легше здійснити крадіжку, знаючи з фотографій "що, де і як?" знаходиться у вас вдома.

Безпека в інтернеті – є актуальним та болючим питанням нашого сьогодення. Вона нікого не залишила байдужим.

Під час обговорення всі присутні одностайно підтримали основне правило: тільки любов, увага, підтримка врятує наших дітей та забезпечить щасливе дитинство.

А  завершенням заходу стало частування смачною домашньою випічкою!

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора