A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День довкілля-2018: В Долинській громаді проведено суботник з благоустрою населених пунктів. ФОТО

Дата: 13.04.2018 12:11
Кількість переглядів: 1683

12 квітня, працівники органів місцевого самоврядування, комунальних закладів, установ та організацій різних форм власності, які знаходяться на території Долинської громади «по-особливому» відзначили День довкілля.

Фото без опису

В самому заході з благоустрою населених пунктів та підтримки належного санітарного стану на території Долинської сільської ради прийняли участь близько 200 чоловік, задіян авторанспорт сільської ради та прибиральна техніка "Долинського КГП".

Фото без описуФото без опису

Серед учасників заходу можна було побачити: працівників сільської ради та Розумівського старостинського округу, колективи дитячих садків «Мрія» та «Казка», Новозапорізької та Розумівської ЗОШ, відділу освіти, молоді та спорту, КЗ «Центр культури та дозвілля».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуТакож на суботник вийшли працівники ТОВ "УДК".

Фото без описуФото без описуЗабезпечення учасників заходу прибиральним інвентарем та технікою було покладено на комунальне підприємство «Долинське КГП».

Загалом, тільки побутових відходів було зібрано понад 18 тонн.

Що цікавого:

Як розказали сайту Долинської громади учасниці заходу, під час збирання сміття були знайдені не тільки порожні пляшки та напіврозкладені дитячі підгузки.

Фото без опису

Також серед побутових відходів можна було побачити: гаманці, гроші та кредитні картки. Іноді пари майже "новенького" взуття:)  

БІЛЬШЕ ФОТО ШУКАЙТЕ ТУТ

ВІДЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора