Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

До дітей прийшла "Великодня казка"

Дата: 16.04.2018 16:02
Кількість переглядів: 942

Нещодавно в КНДЗ "Казка" для дітей старшої та молодшої групи відбулась вистава "Великодня казочка", яку показували юні актори театралізованого гуртка  "Казка на долонці".

Фото без опису

Керівник гуртка Коваль Наталія Генадіївна  разом з вихованцями показали драматизацію казки «Курочки Ряби» на новий лад з головними героями якої були - дід,  баба,  курочка,  півник,  лисичка,  песик,  ведмідь і Яйце, яке було спочатку дарунком для дідуся та бабусі,  а потім стало дарунком для всіх дітей, бо стало Писанкою.

Тільки дружба, спільна робота та добре серце можуть творити дива.  Великодня казочка стала чарівною не тільки для дітей, а й дорослих, бо матусі мали змогу відчути себе майстринями виготовлення писанки у техніці Печворк без голки. 

Фото без описуВсі захопилася роботою разом зі своїми творчими діточками. Батьки та діти мали радісний,  повний наснаги настрій.  Наш дитячий садок вже не вперше проводить майстер класи. Всім подобається спільна робота, тому кожного разу бажаючих приймати участь збільшується.  Колектив дитсадка вдячний батькам за підготовку та участь.

БІЛЬШЕ ФОТО ШУКАЙТЕ ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора