A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ФК «Дніпро» буде приймати участь в Запорізькій футбольній лізі – МФЛ!

Дата: 18.04.2018 09:23
Кількість переглядів: 1142

Футбольна команда «Дніпро» (с.Розумівка Долинської громади) разом з головою Долинської сільської ради Боданом Федчуком, заступником голови з гуманітарних питань Галиною Данільчак, начальником відділу освіти, молоді та спорту Юлії Харченко та спеціалістом зі спорту Романом Ленським прийняли рішення вивести наш футбол на новий рівень!

15 квітня ФК «Дніпро» зіграв свій перший тур МФЛ-чемпіонату.

І одразу суперником став один з постійних лідерів багаторічного чемпіонату команда «Цезар».

Перший тайм наші хлопці показали гарний футбол та пішли на перерву з переможним рахунком 2:1. Але травми та заміна провідних гравців Романа Ленського і Володимира Сергєєнко, досвід та індивідуальна майстерність  «Цезаря»  звела до поразки перший матч нашої команди 2:5.

Будемо вважати перший млинець комом! Але можно сподіватись,що з такою грою та самовіддачею наша команда спроможна боротись за вищі місця!

Матчі будуть проходити кожної неділі з 9.00 до 15.00 в м.Запоріжжі на штучному полі ДЮСШ "Металург" по вул.12 квітня. Також кожну середу-четвер ми будемо надавати звіт минулої гри та анонсувати наступну (22 квітня о 14.00 суперником  буде команда "Дядя Вадя").

Сподіваємось на підтримку вболівальників!!!

До речі, також готується  рішення о створенні другої команди, яка буде брати участь в районних змаганнях та пошук дитячого футбольного тренера.

 

Автор: спеціаліст зі спорту Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора