A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Запрошуємо прийняти участь у соціальному проекті “Всеукраїнський правовий диктант”

Дата: 20.04.2018 13:35
Кількість переглядів: 1455

25-26 квітня 2018 року Експертна юридична служба за підтримки Міністерства юстиції України запрошує прийняти участь у соціальному проекті “Всеукраїнський правовий диктант”.

Фото без опису

Участь у проекті безкоштовна!

Он-лайн проходження диктанту 25-26 квітня (з 8:00 25.04 до 24:00 26.04)

Реєстрація учасників: www.vpd.in.ua

Понад 30 міст України в 24 обласних центрах долучились до проекту!

«Всеукраїнський правовий диктант» - унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи, а також показати суспільству, що власна правова безпорадність є вельми небезпечною та має наслідком серйозні фінансові та моральні витрати. Проект дає можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права. За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України.

Кожен громадянин зможе перевірити свій рівень правової грамотності з 5-ти самих публічних галузей права: сфера фінансів, сфера здоров’я, соціальна сфера, особиста сфера, безпека 

(ознайомитися можна за посиланням:

https://www.vpd.in.ua/https://www.youtube.com/watch?v=TthGad8Ucew та https://goo.gl/tpUxHp).

Кожен учасник правового диктанту особисто отримує відповідний сертифікат про участь та персональну карту правового здоров’я.

Правову експертизу «Всеукраїнського правового диктанту» забезпечує Національна академія правових наук України.

Інноваційний аспект проекту цього року – правовий диктант для старшокласників, який представлений у вигляді анкетування з викладенням ситуаційних завдань. Учнівська молодь  має  відповісти на 10 простих запитань, що дасть їм можливість зорієнтуватись і вирішити для себе чи знають вони свої права, визначені законодавством України. Учні та педагогічні працівники можуть пройти тестування під час навчального процесу за необхідною організацією (наявність Інтернет-мережі) у навчальному закладі.

Для участі у «Всеукраїнському правовому диктанті» потрібно зареєструватися за посиланням https://www.vpd.in.ua/ та пройти тестування (доступ он-лайн буде відкрито з 25 квітня з 8-00 год. по 26 квітня до 24-00 год.).

Проведення «Всеукраїнського правового диктанту» оф-лайн у Запоріжжі відбудеться 26 квітня 2018 року з 13 год.  до 15 год. на базі Запорізького національного університету (м.Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, ауд. 50 (зупинка громадського транспорту «Університет» І корпус). Учасники заходу зможуть отримати безкоштовні консультації від фахівців різних галузей права.

Для участі оф-лайн потрібно зареєструватися за посиланням 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsftwkJ4Wi5fC0Egyxp9NXIrKnybeb3Dw1RsqE-YVBGfvr6g/viewform?usp=sf_link або http://vpd.in.ua/.

З питань, пов’язаних із організацією та проведенням правового диктанту звертатись до координаторів Проекту у Запорізькій області Богомолової Наталії Миколаївни (тел. 0975215046, 0664808365, 0632701779) та Кравченко Наталії Василівни тел. (061) 224-60-80.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора