A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

«ІсторіяUA» побачить колективи Долинської громади

Дата: 04.05.2018 11:59
Кількість переглядів: 1138

5 і 6 травня 2018 року танцювальні та вокальні колективи Новозапорізького та Розумівського будинків культури братимуть участь у фестивалі «ІсторіяUA», що відбудеться на території  КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека». В рамках якого наші учасники художньої самодіяльності готують виступи у концертних програмах культурно – мистецької акції «Патріотична весна», яка має на меті залучити широкий загал до надання допомоги військовим Збройних сил України та Національної гвардії, підняти патріотичний настрій населення Запорізького краю.

Фото без опису
 
Також майстрині традиційних видів народного мистецтва  нашої громади Назаренко Світлана Петрівна (с.Розумівка) та Заруденська Любов Василівна (с.Нове Запоріжжя), представлять свої роботи на обласній культурно – мистецькій акції «Запорізькі обереги».  А Світлана Петрівна готує цікавий та пізнавальний майстер – клас з виготовлення ляльки – мотанки. 
Фото без опису  
Назаренко Світлана Петрівна та її роботи

Запрошуємо всіх бажаючих  відвідати  фестиваль, підтримати творчі колективи Долинської  громади, збагатитися духовно, поринути у колоритний й багатий  світ нашої культури, а також цікаво та змістовно провести весняний уїкенд.

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора