Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фотозвіт: Колективи Долинської громади взяли участь в фестивалі «ІсторіяUA»

Дата: 07.05.2018 11:43
Кількість переглядів: 1120

5 та 6 травня  танцювальні та вокальні колективи Долинської сільської ради брали участь у фестивалі «ІсторіяUA», який відбувся на території КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека». 
 Фото без опису
В рамках фестивалю наші учасники художньої самодіяльності підготували яскраві вокальні та хореографічні композиції.  Тож про все детальніше! 

Фото без опису

В перший день фестивалю танцювальні колективи Новозапорізького будинку культури, а саме: «Тріумф» (керівник Болотіна В.С.), «Вікторія» та «Мегастар» (керівник Деркач Я.В.) брали участь у концертній програмі культурно – мистецької акції «Патріотична весна», яка мала на меті залучити широкий загал до надання допомоги військовим Збройних сил України та Національної гвардії, підняти патріотичний настрій населення Запорізького краю.  
 Фото без описуФото без опису
Першим свою композицію презентував колектив «Тріумф», учасниці якого виконали жваву «Українську польку».
 Фото без опису
Естафету вдалих виступів продовжили дівчатка з колективу «Вікторія», які  презентували танцювальну композицію «Тече вода». До речі, саме цього дня учасниці виступали в новому красивому танцювальному взутті, яке було закуплене за сприяння голови Долинської сільської ради Федчука Б.М.

Фото без описуФото без описуФото без описуОстаннім, але не менш яскравим, став виступ дівчат з колективу «Мегастар», які виконали композицію «Чарівні україночки».
 Фото без описуФото без опису   
А вже наступного дня, естафету виступів колективів Долинської громади продовжили учасники художньої самодіяльності Розумівського будинку культури.
  Фото без опису

 

Фото без опису
 Вокальний колектив «Гармонія» (керівник Федчак Д.Я.) заспівали попурі «Віночок українських пісень» та «Клен зелений». Глядачі гучними оплесками підтримували учасниць колективу. 

Фото без опису

Запальними українськими ритмами вітали мешканців Запоріжжя учасниці танцювального колективу «Фаворит» (керівник Бібік О.В.), які виконали хореографічну композицію «Годі, браття!».
  Фото без опису
А маленькі зірочки з колективу «Ритм» (керівник Бібік О.В.) презентували свій жвавий веселий танок «Серце радіє». А й справді, серце радіє, коли маєш змогу спостерігати за талановитими виступами жителів Долинської громади! 

Фото без опису

Цього ж дня  майстрині нашої громади брали участь у культурно – мистецькій акції «Запорізькі обереги».   

Фото без опису
Заруденська Любов Василівна (с.Нове Запоріжжя) презентувала свої вишиті рушники та картини, а Назаренко Світлана Петрівна (с. Розумівка) представила на огляд унікальні тендітні ляльки – мотанки,  кожна з яких особлива, кожна мала свій образ та характер.

Фото без опису            
Світлана Петрівна та Любов Василівна отримали подяки від КУ «Обласний методичний центр культури і мистецтва» за участь у культурно – мистецькій акції «Запорізькі обереги».

Фото без опису    
Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора