A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини футболу: Чергова перемога ФК "Дніпро" та пошуки м'яча на "Володимирівських ланах"

Дата: 10.05.2018 14:47
Кількість переглядів: 931

Неділя 6 травня видалась напруженною для футболістів ФК "Дніпро", які зранку зіграли матч чемпіонату МФЛ, а ввечері перший матч 1/4 Кубку з футболу Запорізького району.

Фото без опису
О 10 ранку "Дніпряни" не залишили шансів "Dnepr II" з рахунком 9:1!!! Перший тайм повністю декласував суперників 7:0, можливість зіграти була надана всім гравцям, коли крім голкіпера у другому таймі відіграв повністю оновлений склад.

Фото без описуТаким чином, після двох поспіль перемог команда Долинської громади закріплюється в середені таблиці. Наступний матч відбудеться в неділю, 13 травня о 12.00 на футбольних полях СДЮСШОР "Металург" по вул.12 квітня.
Також всім бажаючим слідкувати за досягненнями ФК "Дніпро" в Чемпіонаті МФЛ пропонуємо посилання на сайт, де можливо відслежувати статистику ігор нашіх футболістів.
https://www.goalstream.org/club/9567700#/main

Трохи відпочивши, ФК "Дніпро" відправився в с.Володимирівське Широківської громади, щоб о 17.00 продовжити боротьбу за Кубок Запорізького району, володорями якого наші хлопці стали минулого року. Те, що поле знаходилось в жахливому і непідготовленному стані, спеціаліст по спорту Роман Ленський повідомив організаторів турніру.

Фото без описуФото без опису

Також викликало обурення запізнення арбітра матчу більш ніж на 30 хвилин!!! Втома від першого матчу разом зі спекою, затримкою матчу, складним покриттям футбольного майданчика та лише одним гравцем в запасі  - вплинуло на результат гри.

Фото без описуДвічи виходивши вперед, наші гравці пропускали нелогічні голи в свої ворота. Результат першого матчу 2:2, що як для кубкової зустрічі та факторами цього футбольного дня є зовсім не поганим результатом!!! Матч-відповідь орієнтовно відбудеться наприкінці червня. Будемо сподіватись, що наші футболісти гарно підготуються та зроблять ще один крок до Кубка з футболу 2018.

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора