Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Шануймо пам'ять про минуле - щоб бути гідними майбутнього

Дата: 14.05.2018 10:35
Кількість переглядів: 1055

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні,  в навчальних закладах Долинської сільської ради, проведено виховні години: «Нам заповідана мужність», «Вклонімося великим тим рокам», «Той травень пам’ятаємо», «Сини землі української» культурно-просвітницькі, військово-патріотичні та інші тематичні заходи, присвячені річниці цієї події, участь  веломарафоні «Ніколи знову!».

Проведені класні години з історії визволення країни від нацистських загарбників 1939-1945 років, уроки мужності та патріотизму за темами: «Дитинство в солдатській шинелі», «Долі, опалені війною», «Історії героїв війни», «1939 – 1945. Пам`ятаємо! Перемагаємо!», «Червоний мак – символ пам`яті жертв війни».

Фото без опису

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не забутий - ніщо не забуте: в Долинській громаді пройшли урочисті заходи до Дня Перемоги.Фото

Для молодших школярів організовано заняття по виготовленню червоних маків, як символу пам’яті в Україні. Проведено конкурс стіннівок «Величне свято Перемоги».

Фото без опису

Організовані зустрічі учнівської молоді з ветеранами війни та учасниками антитерористичної операції, Проведено покладання квітів загиблим у визвольному русі від нацистських загарбників 1939 – 1945 років.

Фото без опису

Виготовлення маків пам'яті

Фото без описуФото без опису

Урочистий мітингУрочистий мітинг-реквієм 

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора