A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Європу з Україною в серці

Дата: 19.05.2018 12:24
Кількість переглядів: 1336

Напередодні Дня Європи працівники закладів культури Долинської сільської ради розпочали підготовку та проведення тематичних заходів.

Фото без опису

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтуються на спільних цінностях та інтересах. Наша любов до Вітчизни не примушує нас заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше ми любимо свою Вітчизну, тим більше намагаємося збагатити свою країну скарбами, здобутими не з її надр. Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати її сусідів. Ми живемо в унісон  з Європою, мислимо по- європейськи, у нас спільні ідеали.  

Фото без опису

Про європейські цінності дізнавались відвідувачі Розумівської бібліотеки на заході «В Європу з Україною у серці». Бо цей день в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця. На заході звучали «Гімн України» та Європейського Союзу, який виражає ідеали свободи, миру та солідарності, на яких тримається Європа. Слухачі подивились відео «Бути європейцем», висловили свої думки і враження, прочитали вірші та відповіли на запитання вікторини, присвяченої Дню Європи.

Фото без описуФото без описуА потім слухали та співали пісні про Україну, ознайомились із виставкою літератури до теми та висловили побажання всім українцям: жити в мирі, добрі і злагоді. Живімо з Європою. А напередодні дня заходу було проведено опитування мешканців села на тему «Україна-європейська держава».    

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»

Фото без описуФото без описуФото без опису

Нагадаємо, що 17 травня 2018 року в закладах культури був проведений єдиний день інформування населення на тему «День Європи в Україні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора