A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли заходи до найбільш зворушливих і теплих свят весни

Дата: 21.05.2018 12:47
Кількість переглядів: 1867

Щорічно у другу неділю травня як в Україні, так і ще у багатьох країнах світу відзначають День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

Це одні з найбільш зворушливих і теплих свят весни. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Традиційно в ці дні в закладах культури Долинської сільської ради  проходили заходи, які розкривали значення сім’ї для кожного із нас, для країни, про положення сім’ї в суспільстві, про виховання дітей в родинах та збереження сімейних цінностей. 
В Долинській бібліотеці  відбулося родинне свято «Рідна ненька моя», під час якого діти  брали участь у вікторині,  співали пісні про матусю, розповідали вірші про родину.
    


В Високогірненському сільському клубі відбувся святковий концерт до Дня родини «Довіку шануйте свій найсвятіший оберіг».
      

В суботу 19 травня у Розумівському будинку культури відбувся святковий  концерт "Щаслива родина - міцна Україна".


У програмі концерту буди виступи танцювальних колективів "Ритм", "Престиж", "Фаворит", вокального колективу "Гармонія", а також виступи вихованців дитячого садочку "Казка" с.Розумівки (Таночок "А ты меня любишь?", музична композиція "Веселий оркестр", пісня "Хай радіють усі" у виконанні Анни Вдовіної).

Відео з концерту можна глянути за цими посиланнями:

https://youtu.be/GXrmSLWkYM8

https://youtu.be/bzBO5xN4COY

https://youtu.be/alZx-_KD2yg

https://youtu.be/JpiccHwZfiM

https://youtu.be/MOhel2OqDns

https://youtu.be/_bM0DhyBU4s

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора