A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Останній дзвоник навчального року - свято радості та смутку...

Дата: 28.05.2018 09:21
Кількість переглядів: 1025

25 травня пролунав останній дзвоник для учнів 11 класів, зокрема, і для випускників закладів загальної середньої освіти Долинської сільської ради.

Фото без опису
Це радісне і одночасно сумне свято, яке покличе їх у незвідану дорогу майбутнього.
Сьогодні, можливо, як ніколи, випускники відчували, що школа –  рідний дім, адже вони тут виросли, подорослішали. І сьогодні, у травневому подиху весни, шкільні родини сумують, прощаючись із ними.

Фото без опису

Перше слово для привітання випускників і учнів шкіл з приводу закінчення навчального року було надано директорам Розумівської школи - Москаленко Тетяні Вікторівні та Новозапорізької школи - Кузьміній Ірині Василівні.  Вони  з гордістю вручили  Похвальні листи відмінникам у навчанні.

Фото без описуФото без опису

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Харченко Юлія Володимирівна відзначила обдаровану молодь шкіл  Дипломами, Грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької обласної адміністрації. Це  переможці та лауреати обласних конкурсів, фестивалів,  а  грамотами відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради учнів, які на  районному та міжшкільному рівнях предметних олімпіад , конкурсів,  зайняли призові місця. 

Фото без опису
    Особливу увагу, відчули сьогодні і четвертокласники, адже з нового навчального року вони вже не повернуться до своєї першої вчительки, бо вже переступили першу шкільну сходинку і після канікул будуть глибше пізнавати цей складний світ науки.
Найбільш урочистий і радісний день сьогодні не тільки для наших випускників, а й для їхніх батьків. Адже це вони пройшли з ними слід у слід роки шкільного життя. Це до них прихиляють голови у хвилини відчаю і невдач, їх чекає щастя бути невіддільними від життєвих успіхів своїх дітей. Хвилюючі моменти життя дітей, завжди викликають гордість у їх батьків та вчителів.

Фото без опису


Шановні випускники 2018 року! Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, азгадка про школу залишиться у вас на все життя. Тож хай завжди для вас небо буде високим, а дорога — світлою. В добру путь!

 
Автор:Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора