A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Виробників та покупців ягід, овочів та фруктів запрошують на торговий форум

Дата: 29.05.2018 11:56
Кількість переглядів: 959

Запрошуємо виробників ягідної та плодовоовочеввої продукції Запорізької області, операторів та агентів плодово-овочевого ринку, експортерів, торгівельні мережі, переробні підприємства, оптово-роздрібні ринки, оптові компанії, агрегаторів продукції, HoReCa (готелі, ресторани, кафе), інтернет-магазини прийняти участь у торговому форумі «Контрактний майданчик для виробників та покупців ягід, овочів та фруктів».

Фото без опису

Цей захід направлений на вирішення глобальних проблем виробників та покупців плодово-овочевої та ягідної продукції, шляхом створення інформаційно-контрактного майданчика для налагодження торгових та інших зв’язків відбудеться в рамках щорічного Мелітопольського фестивалю «Черешнево-2018»  15 червня 2018 року о 10-00 годині в приміщенні Таврійського державного агротехнологічного університету (м.Мелітополь, просп..Б.Хмельницького,18).

Учасники форуму матимуть майданчик для презентації своїх компаній та надана можливість проведення переговорів у форматі В2В. Завдяки цьому заходу запорізькі ягоди, овочі та фрукти займуть гідне місце на прилавках українських магазинів, та створить умови для їх просунення на міжнародні ринки.

Дізнатися про програму торгового форуму та здійснити попередню реєстрацію для участі у заході Ви можете за посиланням в Інтернеті:  http://business.forum.tilda.ws/ або за номером телефоном   +380683753758, +380673759978.                                                                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора